Köşe Yazısı

MALİYETİ OLAN YÜZ LİRAYI BULDU!

İYİ Haftalar… Giresun’da serbest piyasada Fındık Fiyatları yükselmeye devam ediyor. Bu yıl fındık üretiminde rekolte kaybının da olduğu bilinmekte ve şu sıralar piyasada 100 TL civarında seyreden fındık fiyatlarının artışını..

MALİYETİ OLAN  YÜZ LİRAYI BULDU!

İYİ Haftalar…

Giresun’da serbest piyasada Fındık Fiyatları yükselmeye devam ediyor. Bu yıl fındık üretiminde rekolte kaybının da olduğu bilinmekte ve şu sıralar piyasada 100 TL civarında seyreden fındık fiyatlarının artışını sürdüreceği kanaatindeyim. TMO’nun fındık alım fiyatlarını yeterli bulmayan fındık üreticilerinin tek umutları olan serbest piyasada fındık fiyatlarının 100 TL olması maliyetini buldu. TMO’nun fındık alım fiyatları ile alakalı olarak herhangi bir değişikliğe gidip gitmeyeceği ise merak konusu… İnancım şu ki Aralık-Ocak ayları 150 TL olur.

Görele Eski Belediye Başkanı, 28. Dönem AK Parti Giresun Milletvekili adayı Tolga ERENER, Giresun İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’ne ediyor, hayırlı olmasını diliyor ve yeni görevinde başarılar diliyorum.

Yerel seçimler için köylerde aday-adaylığını günden güne artıyor. Demek ki Muhtarlık cazipleşti.

Giresunspor, bu hafta evinde zor bir mücadeleye çıkacak. Ligin iddialı takımlarından Manisa Kulübünü ağırlayacak. Evimiz de oynayacağımız bu önemli maçtan puan veya puanlar almamız gerekiyor. İnşallah evimiz de galibiyet alıp 3 puanı alan taraf biz oluruz. Giresunspor’a bu önemli mücadelede başarılar dilerim. Bulancakspor, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sezona hazır girmek isteyen kırmızı-beyazlı ekip Erzurum’da Teknik Direktör Mustafa Adam yönetiminde hazırlıklarını sürdürüyor. İddialı bir kadro kuran Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz 1926 Bulancakspor’u hak ettiği yerlerde görmek istiyoruz. Bulancakspor’a sezon öncesi çalışmalarında başarılar diliyorum.

SAYGILARIMLA
Hepinize SAĞLIKLI okumalar dilerim
SAVAŞ’ımın yokluğunun 4538’inci Günü

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL