Spor

‘Mahallede Maç Var’

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) ile Gençlik ve Spor Bakanlığının ortaklığıyla düzenlenen ‘23 Nisan Futbol Turnuvası Mahallede Maç Var’ etkinliği 15 – 20 Mart tarihleri arasında Trabzon’da oynanan grup müsabakalarıyla tamamlandı.

‘Mahallede Maç Var’

Ülke genelinde yaşları 11 ile 13 arasında değişen 15 bin 895 çocuğun katıldığı ‘23 Nisan Futbol Turnuvası Mahallede Maç Var’ etkinliğinde illerinde birinci olan kız ve erkek takımları, grup müsabakalarında mücadele etti. Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ortaklığıyla düzenlenen turnuvasında illerinde şampiyon olan 11 kız ve erkek takımının yarı finale yükselme mücadelesi, Trabzon’da yapıldı.

Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan paylaşımda: ” Giresunumuzu temsil eden kız takımımız grup müsabakalarında Trabzon-Gümüşhane ve Ardahan takımlarını yenerek grup 1.si oldu. Erkeklerde ise takımımız Gümüşhane ve Erzincan takımlarını yenmesine rağmen Trabzon takımına mağlup oldu ve grup 2. olarak elendi. Kız Takımımız Yoluna Devam Ediyor.

Grup maçlarının ardından yarı final maçlarının da, 30 Mart–3 Nisan tarihleri arasında Trabzon’da yapılacağı açıklandı. Turnuvanın final maçı ise 18-22 Nisan’da Ankara TBMM’de oynanacak.” ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL