Bulancak Güncel Yerel

Mahalle Sakinlerinden Doğalgaz Talebi

Bulancak İsmetpaşa ve Toprakdeğirmeni Mahallesi sakinleri, Toprakdeğirmeni Mahallesi Muhtarı Mehmet Aktaş ve İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı İdris Şen’in öncülüğünde Bulancak’a getirilen doğal gazın kendi mahallerine de getirilmesi konusunda taleplerini dile getirdiler.

Mahalle Sakinlerinden Doğalgaz Talebi

Toprakdeğirmeni Mahallesi Muhtarı Mehmet Aktaş ve İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı İdris Şen’in öncülüğünde mahalle sakinleri, talepleri konusunda Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’ı ziyaret ettiler. Gerçekleşen ziyarette Başkan Yakar’ın konu ile ilgileneceğini ve konuyu Giresun Milletvekili Av.Kadir Aydın’a da ilettiğini belirten Toprakdeğirmeni Mahallesi Muhtarı Mehmet Aktaş ve İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı İdris Şen;

“Mahalle sakinlerimizle birlikte doğal gaz talebimizi iletmek için Başkanımız Sayın Recep Yakar’ı ziyaret ettik. Talebimiz doğrultusunda destek vereceğini belirterek Milletvekilimiz Av. Kadir Aydın’a konuyu iletti. Milletvekilimiz Kadir Aydın ise konuyu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığına ileteceğini söyledi. Talebimiz doğrultusunda bizlere destekte bulunacağını belirten Başkanımız Sayın Recep Yakar ve Milletvekilimiz Sayın Kadir Aydın’a teşekkür ederiz.” dediler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL