Köşe Yazısı

LÜTFEN OY KULLANALIM “SEÇİME SON İKİ GÜN..!”

İYİ Haftalar…   Sandıklara Sahip Çıkalım, Oyumuzu Kullanalım! Siyasi görüşümüz ya da fikrimiz ne olursa olsun harekete geçeceğiz. Cumhuriyeti ve demokrasiyi terk etmeyeceğiz ve PAZAR GÜNÜ OY KULLANMAYA GİDECEĞİZ, GİTMELİYİZ!..

LÜTFEN OY KULLANALIM “SEÇİME SON İKİ GÜN..!”

İYİ Haftalar…

 

Sandıklara Sahip Çıkalım, Oyumuzu Kullanalım! Siyasi görüşümüz ya da fikrimiz ne olursa olsun harekete geçeceğiz. Cumhuriyeti ve demokrasiyi terk etmeyeceğiz ve PAZAR GÜNÜ OY KULLANMAYA GİDECEĞİZ, GİTMELİYİZ! Bir Oy İle Ne Değişir, diye düşünmeyin. Bir oy ile çocuklarımızın geleceğini değiştirir. Lütfen sandığa gidin ve oyunuzu kullanın! Siyasi görüşümüz ya da fikrimiz ne olursa olsun harekete geçeceğiz. Cumhuriyeti ve demokrasiyi terk etmeyeceğiz! Seçimlerde oy kullanmak, oyunuza sahip çıkmak, bu ülkenin geleceği için bir şeyler yapmak sizin en büyük mirasınız. Hem bu ülke, bu cumhuriyet ve bu demokrasi için canını verenlerden size kalmış hem de sizin gelecek nesillere bırakabileceğiniz yegane miras! Unutmayın, sandığa attığınız bir kağıt parçası değil, vicdanınız! Bu hakkınızı kullanmak sizin en büyük vatandaşlık yükümlülüğünüz. Eğer siz de o oy kullanmayanlardan biriyseniz bu seçimde bir değişiklik yapın. Oyunuza sahip çıkın! Bu değişim hepimizin elinde…

 

Bu seçimin şakası yok geri dönüşü de yok. Oyumuzu kullanalım ve sahip çıkalım. Yurdumuzdaki yabancılar haklarımızı ve özgürlüğümüzü teslim almalarına müsaade etmeyelim.

 

CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, CHP Bulancak İlçe Başkanı Necmi Sıbıç, 28. Dönem CHP Milletvekili Adayı Reşat Nuri Özdemir ve İYİ Parti Giresun Milletvekili Adayı Kaya Yıldız ile birlikte ilçemizi ziyaret ettiler. Ziyaretlerinin ardından gazetemize gelerek bizlere desteklerini gösterdiler ve teşekkürlerini dile getirdiler. Bizler de bu ziyaretten memnun kaldık, teşekkür ederiz.

 

SAYGILARIMLA

Hepinize SAĞLIKLI Okumalar Dilerim…

SAVAŞ’ımın Yokluğunun 4426’ncı günü…

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL