Spor

Liderlik Mücadelesinde Puanlar Bölüşüldü

Giresun 1. Amatör Ligi B grubunda mücadele eden Ali Durağı Gençlikspor, Giresun Sanayispor’un konuğu oldu.

Liderlik Mücadelesinde Puanlar Bölüşüldü

Giresun 75.Yıl sahasında oynanan karşılaşma 1-1’lik beraberlikle sonuçlandı. Ligin 11.haftasında liderlik mücadelesi veren 2 takım sahadan birer puan alarak ayrıldı. Namağlup 2 takımın karşılaştığı maçın ilk yarısı 1-1 beraberlikle tamamlandı. Ali Durağı Gençlikspor ligde oynadığı 9 karşılaşmadan 7 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 23 puanla 2.sırada yer alıyor.

Ligde en az gol yiyen takım unvanını elinde bulunduran Ali Durağı Gençlikspor ligin 12.haftasında evinde 1977 Çınarlar Cum. Ortaokulu’nu ağırlayacak.

Ligin ilk yarısında da Giresun Sanayispor ile 0-0 berabere kaldıklarını hatırlatan Ali Durağı Gençlikspor Kulübü Divan Başkanı Bayram Yavuz:” Deplasmanda önemli bir karşılaşma oynadık. Sahadan birer puan alarak ayrıldık. Bir maç eksiğimiz bulunuyor. Şuan liderle aramızda 1 maç eksiğimiz olmasına rağmen bir puan bulunuyor. Ligi lider olarak tamamlamak istiyoruz. Bu Hafta evimizde oynayacağımız karşılaşmadan da 3 puan alıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Bizleri sanayi maçınca yanlız bırakmayarak desteklemeye gelen taraftarlarımıza teşekkür ederiz, biz büyük bir aileyiz. İnşallah sezon sonunda hep beraber kendi sahamızda kupamızı kaldıracağız.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL