Köşe Yazısı

KURTULUŞUN İLK ADIMI: 19 MAYIS

İYİ Haftalar… MUSTAFA KEMAL ATATÜRK, İstiklal Mücadelemizin meşalesini tutuşturmak için Samsun’a ayak bastığı 19 Mayıs 1919 tarihi, yurdumuzun düşman işgallerinden kurtarılması yolculuğunun başlangıç tarihidir. Anadolu’ya yayılan kurtuluş mücadelemizin, yeniden dirilişin,..

KURTULUŞUN İLK ADIMI: 19 MAYIS

İYİ Haftalar…

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK, İstiklal Mücadelemizin meşalesini tutuşturmak için Samsun’a ayak bastığı 19 Mayıs 1919 tarihi, yurdumuzun düşman işgallerinden kurtarılması yolculuğunun başlangıç tarihidir. Anadolu’ya yayılan kurtuluş mücadelemizin, yeniden dirilişin, ayağa kalkışın 103. Yıl dönümünü kutlamanın, mutluluğu, coşkusu ve heyecanı içerisindeyiz. Bu anlamlı günü GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK, ülkemizin geleceği olan gençlerimize bayram olarak armağan etmiştir. Sevgili gençler, vatan için canını feda eden ecdadımızın bıraktığı bu değerli emaneti sonsuza kadar korumak ve gelecek nesillere en iyi şekilde bırakmak en önemli görevinizdir. Sizlerin, bilgili, donanımlı, kendine güvenen, milli ve manevi değerlere sahip çıkan, çalışkan ve üretken insanlar olarak yetişmeniz hepimizin görevidir. Başta sevgili gençlerimiz olmak üzere, tüm vatandaşların 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, bu tarihi günü bizlere miras bırakan BÜYÜK ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ve silah arkadaşlarını, vatanımız için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi saygı ile anıyorum. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun.

Genelde Siyasiler ve Bürokratlar ATATÜRK’ le ilgili Bayramlarda ya hasta olurlardı ya da yurt dışında olurlardı bu yavaş yavaş azaldı. Anladılar ki bu millet ATATÜRK’ü hiçbir zaman unutmayacak. Onlara tavsiyem Atatürk’ün izinden ve yaptıklarını örnek alarak yürüsünler. Türkiye Cumhuriyeti varsa Mustafa Kemal Atatürk sayesinde. Nurlarda uyu ATAM.

Benzine, mutfak tüpüne, şekere, çaya, kahveye, ete ve temel ihtiyaçlarımıza sürekli zam geliyor. Yılbaşından bugüne kadar benzine 18 kez zam yapıldı ve litre fiyatı 24 Liraya dayandı. 2825 TL asgari ücrete 83 kg Çaykur Çay Alabiliyorken artık, 4243 TL asgari ücrete 53 kg Çaykur Çay Alabiliyor. Asgari ücretli çalışanlar, işçiler, Emekliler zamlar karşısında eziliyor. Zamlar geri alınmalı. Bir diğer konu da tekrardan hareketlenen DOLAR. 16 TL sınırına ulaşmak üzere. Türkiye’de ekonomi her daim dünden kötü, yarından iyi. Sorun artık tek başına ne faiz, ne döviz, ne enflasyon, ne maliye ne de ekonomi yönetim. Sorun sistemin ta kendisi.

Bu hafta Hatay deplasmanında 2021-2022 sezonunun son karşılaşmasını oynayacağız. Son maçımızı da galibiyetle bitirebiliriz. Pazarsuyu Spor Kulübü yeni kurulan bir kulüp olmasına Giresun Amatör ligine renk kattı. Önümüzde ki sezon daha iddialı bir kadro kurarak adımızdan söz ettireceğiz. Giresunspor’umuza ve Pazarsuyu Spor Kulübümüze Başarılar Dilerim.

 

SAYGILARIMLA…

Hepinize SAĞLIKLI Okumalar Dilerim…

SAVAŞ’ımın Yokluğunun 4055’inci Günü…

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL