Köşe Yazısı

KÖTÜ 2022 GEÇTİ “UMUTLAR 2023’TE”

İYİ Haftalar… Bir yılı daha geride bıraktık. 2023 yılı, Türkiye için farklı bir yıl. Bu yıl, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100.yılı. 100’ncü yıl coşkusunun gururunu, coşkusunu yaşayacağız. Cumhuriyetin 100’ncü yılına girerken..

KÖTÜ 2022 GEÇTİ “UMUTLAR 2023’TE”

İYİ Haftalar…
Bir yılı daha geride bıraktık. 2023 yılı, Türkiye için farklı bir yıl. Bu yıl, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100.yılı. 100’ncü yıl coşkusunun gururunu, coşkusunu yaşayacağız. Cumhuriyetin 100’ncü yılına girerken kendimizi elbette ayrıcalıklı göreceğiz. “Ne mutlu bizlere, bugünü gördük”.

Siyasiler yeni yıl istirahatine geçtiler. İlk fırsatta yollara çıkarlar.

Çevre yolu beklentisi devam ediyor. Bu ekonomi sıkışıklığında bakalım nasıl olacak.

Bulancak Belediyesi meydandaki otopark projesine başladı hayırlısı ile biter inşallah.

İnsanların sağlığı için en tehlikeli hastalıklardan biri de veremdir. Verem hastalığına halk arasında ince hastalık, tıp dilinde tüberküloz denir. Bilindiği üzere Ocak ayının ilk haftası Veremle Savaş Haftası olarak kabul edilmiştir. Verem, insandan insana, hayvandan insana geçer. En yaygın olanı akciğer veremidir. Tıp bilimi ilerledikçe verem mikrobunu yok edici ilaçlar yapıldı. İnsanları bu hastalıktan korumak için aşılar bulundu. Tabi ki kendi korunma yöntemlerimizi de ihmal etmemeliyiz. Havasız yerlerde kalmamalı, dengeli beslenmeli, verem aşısını yaptırmalı, Veremli hastaların eşyalarını kullanmamalıyız.
Giresunspor Gaziantep galibiyetinin peşin-den ara vermeden Trabzonspor maçının hazırlıklarına başladı. Takımımız Antep maçından aldığı üç puanla moral buldu ve Trabzon deplasmanına moralli çıkacak. İnşallah bu zorlu maçtan puan veya puanlarla döneriz, takımımıza bu zorlu maçta başarılar dilerim.

Bulancakspor’da ilk yarı maçları sona erdi. Artık takımımız devre arasında yapacağı transferlerle birlikte güçlenir ve ikinci yarıya daha güçlü bir kadroyla girer. İkinci yarı daha güzel bir Bulancakspor izleyeceğimizden eminim.

Yeni yıl nedeniyle amatör liglere verilen ara bu hafta sonu tekrardan başlıyor, takımımız Pazarsuyu Yıldız Spor verilen arayı en iyi şekilde değerlendirerek ligde yakaladığı çıkışı sürdürecektir. Takımımıza başarılar dilerim.

SAYGILARIMLA
Hepinize SAĞLIKLI okumalar dilerim
SAVAŞ’ımın yokluğunun 4283’üncü Günü

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL