Spor

“Kimse Bu Kulübün Emekleriyle Oynayamaz”

Bahçelievler Spor Kulübü Başkanı Ramazan Karabulut, ” Ligimizin ikinci yarısı başlarken umudumuz, hakemlik kurumunun yüksek standartlarda bir performans göstermesiydi.” dedi.

“Kimse Bu Kulübün Emekleriyle Oynayamaz”

Bahçelievler Spor Kulübünden yapılan açıklamada: ” Tarafsızlık izlenimi vermeyen ve bütün kulüpleri rahatsız eden yönetim tarzının sona ermesini istiyoruz. Haftasonu  oynadığımız Altınsuspor maçında takımımızın mağdur olduğu ve diğer kulüplerin de mağdur olduklarını dile getirdikleri hakem hatalarını asgariye indirecek kurumsal tedbirlerin alınmasını talep ediyoruz.

Bu çerçevede hem ikinci yarıda ilk maçımıza yan hakem olarak atanan hanımefendi hem de bundan sonraki müsabakalarda görev alacak hakemlerimizin yepyeni bir başlangıç ruhuyla, Türk futbolunun hak ettiği adil, tarafsız ve uluslararası standartlarda hakemlik performansı göstereceklerine inanmak istiyoruz. Böylesine önemli bir müsabakada şampiyonluğa oynayan ve gecesiyle gündüzüyle takımları için emek harcamış oyuncularımıza karşı sergilediği tutumu esefle kınıyoruz. Takım olarak hakemlerimize ayırt etmeksizin aynı duruş ve aynı saygıyı göstermemize rağmen, yan hakem olan hanımefendinin kendisinin ‘kadın’ olması hasebiyle oyuncularımıza sergilediği tutum, sonrasında kurallara uygun olarak itiraz eden oyuncularımızın sözde küfür (!) ettiğini öne sürerek kart göstermesi ve sahadan atılmalarını sağlaması TFF adına utanılası bir durumdur.

Türk futbolu dünyada, bulunduğundan daha yüksek bir seviyeyi hak ediyor. Adil bir futbol düzeni sadece Bahçelievler’in değil Türk futbolunun bütün paydaşlarının sorumluluğudur. Ligin ikinci yarısı başlarken bütün paydaşlara iyi dileklerimizi sunuyor, kendi sorumluluğumuzun daimi takipçisi olmayı taahhüt ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL