Köşe Yazısı

KILIÇDAROĞLU ve FINDIK.!

İYİ Haftalar…   Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal KILIÇDAROĞLU Giresun ziyaretinde çok iddialı ifadeler kullandı. FINDIK içinde üreticiye tam destek verilmesini Fındığın değerini bulması gerektiğini söyledi. Bence Türkiye’de Fındık..

KILIÇDAROĞLU ve FINDIK.!

İYİ Haftalar…

 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal KILIÇDAROĞLU Giresun ziyaretinde çok iddialı ifadeler kullandı. FINDIK içinde üreticiye tam destek verilmesini Fındığın değerini bulması gerektiğini söyledi. Bence Türkiye’de Fındık Politikası ve üreticiye destek çok eksik ne zaman düzelecek bakalım?

 

Giresun kalite fındığı her geçen gün değer kaybediyor. Serbest piyasada Giresun kalite fındığı 45-46 liradan işlem görüyor. Fındık üreticileri mağdur durumdalar. Umarım bu duruma yetkililer bir çare bulurlar. Fındık üreticileri kan ağlıyor. Hemen hemen her gün gelen zamlar vatandaşlarımızı olumsuz etkilediği gibi Fındık üreticilerimizi de olumsuz etkiliyor. Umarım fındık hak ettiği değeri bulur ve üreticilerimiz bir nebze olsun rahat bir nefes alırlar.

 

Balıkçıların bu sezonu iyi geçireceği ifade ediliyor. Palamut şuanlık güzel gözüküyor. Ancak palamutun bu şekilde fazla olması hamsi konusunda tereddüt yaşatıyor. Palamut bu şekilde devam ederse hamsi fiyatları yükselir.

 

Giresunspor kendi sahasında oynadığı Konya maçını kaybetti. Artık bu maç geride kaldı, Giresunspor deplasmanda Fatih Karagümrük’e konuk olacak umarım bu hafta güzel bir oyun ve güzel bir skorla sahadan galip ayrılırız. Takıma yeni oyuncular geldi, bu oyuncularla birlikte yükselişe geçeğiz. İnşallah bundan sonraki haftalarda iyi sonuçlar alarak üst sıralara tırmanırız.

 

Bulancakspor çalışmalarına başladı. Ligin baş-lamasına az bir süre kaldı, umarım bu kısa zaman içerisinde takımımız iyi bir hazırlık dönemi geçirir ve se- zona iyi başlarız, Bulancakspor’umuza başarılar dilerim.

 

 

SAYGILARIMLA…

Hepinize SAĞLIKLI Okumalar Dilerim…

SAVAŞ’ımın Yokluğunun 4167’inci Günü…

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL