Siyaset

Kılıçaslan; “Giresun’un Tüm Sıkıntılarını Biz Çözeceğiz”

Gelecek Partisi Giresun İl Yönetimi toplantısını yoğun bir katılımla gerçekleştiren İl Başkanı Murat KILIÇASLAN parti binasında gerçekleşen toplantıda yaklaşan seçimler ve partisinin Giresun’daki çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kılıçaslan; “Giresun’un Tüm Sıkıntılarını Biz Çözeceğiz”

Giresun’da çok güzel bir ivme yakalayarak güçlü bir kadro oluşturduklarını ve bu kadro ile seçimlerde galip geleceklerini belirten Başkan KILIÇASLAN sözlerine şöyle devam etti;
“Bu ilde, yıllardır gelip geçen siyasetçiler ve bürokratların basiretsiz, beceriksiz ve boş vermişlik ile yaptıkları sadece seçimlere yönelik eksik hizmetler ile Giresun bugün il görünümünden çok uzak sanki çevresindeki illerin bir ilçesi konumundadır.
Onca Belediye Başkanından tutunda, milletvekili, bakanı olan Giresun bugün geldiğimiz noktada küçülmüş, hizmet almaktan uzak kalmış ve kaderine terk edilmiştir. Bu durum birilerinin umurunda olmasa da bizlerin bu ilin evladı olarak kanına dokunmaktadır. İşte tamda burada bu gidişe artık dur demek için çalışmalarımızı yapıyoruz.
Giresun’u Karadeniz’in en güzel illerinden biri yapmaya geliyoruz.
Saha çalışmalarında insanlarımızın sorunlarını, dertlerini, arzu ve isteklerini dinliyoruz. Her mahallenin, her sokağın, her köyün eksiklerini biliyoruz. Şunu açık ve net ifade etmeliyim hizmet yapmak için iktidar olmaya gerek yok. Çevremizdeki büyük şehir olan illerde örnekleri var. Hizmet yapmak için azimli, istekli ve liyakatli bir kadroya ihtiyaç var.
Bu kadroda bizde mevcut.
Allah izin verirse insanlarımızın teveccühü ile doğduğumuz büyüdüğümüz ekmeğini yediğimiz ilimize hizmet etmek ve tüm sıkıntılarını çözmek bizlere nasip olacaktır” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL