Spor

Keleş; “3 Puanla Birlikte Birçok Şey Kazandık”

Giresunspor-Fatih Karagümrük maçının ardından Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş değerledirmelerde bulundu.

Keleş; “3 Puanla Birlikte Birçok Şey Kazandık”

Giresunspor Teknik Direktörü keleş,  “İlk defa da geri düşüp oyun çevirdik. Bu bizim önemliydi. 3 puanla birlikte birçok şey kazandık” dedi.
Kazandığımız için mutluyuz. Son 8 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle gidiyoruz. İyi bir grafik yakaladık. Öncelikle maça iyi başladığımız halde duran toptan bir gol yedik o biraz moral olarak bizi düşürdü ama oyun olarak maç genelinde öndeydik. Rakibimiz bu ligin en iyi pas yapan takımlarından bir tanesi hatta zirvede. Onlara karşı iyi baskı yaptık. Kazandığımız topları iyi değerlendirebilseydik daha erken oyunu çevirebilirdik, diyen Hakan Keleş;

“İkinci yarıda coşku ve mücadele müthişti, giren oyuncular müthiş performans gösterdiler. Taraftarlarımız da bugün maçın her bölümünde geriye düştüğümüzde bile inanılmaz bir destek verdiler desteklerinden dolayı tüm taraftarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. İlk defa geri düştüğümüz bir oyunu geri çevirdik, bu bizim için önemliydi. 3 puanla birlikte birçok şey kazandık. Daha üst sıralara çıkıyoruz, inşallah daha iyi yerlerde olacağız.” İfadelerini belirtti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL