Siyaset Yerel

“Katkınız Ne Ki Neyi Konuşuyorsunuz?”

AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, Saadet Partisi Giresun İl Başkanı Abdulkadir Bektaş’ın geçtiğimiz günlerde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli hakkında yapmış olduğu basın açıklamasının gerçekten uzak talihsiz bir açıklama olduğunu söyledi.

“Katkınız Ne Ki Neyi Konuşuyorsunuz?”

Başkan Tatlı; “AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ekonomi İşleri Başkanı Sayın Nurettin Canikli Beyin İstanbul’da katıldığı bir iftar programında Giresunsporla ilgili yaptığı açıklamalar Saadet Partisi İl Başkanı tarafından kasıtlı olarak çarpıtılmıştır. Bu çarpıtma ne yazık ki Giresun ve Giresunspor’a zarar vermektedir. Sayın Canikli’nin Giresunpor’a verdiği katkı ve yardım Giresunlu hemşehrilerimiz tarafından çok iyi bilinmektedir. Bu gibi senaryolara Giresunlu vatandaşlarımız inanmak bir tarafa dikkate bile almamaktadır.” dedi.
AK Parti İl Başkanı Kenan Tatlı daha sonra, Giresun şehrinin her zaman yakındığı bir durumu ‘Giresun’da siyasetin ve siyasetçinin Giresunspor’a destek olmadığı algısını yıkan biri varsa o da Nurettin Bey’dir. Gerek Bu şehre kazandırılan, çocuklarımıza torunlarımıza miras kalacak Stadımızın yapılması, gerek transfer tahtalarının açılmasında başrol kahramanı her zaman Nurettin Canikli Bey olmuştur. Giresunspor’un yine Süper Lig’e çıkmasında, 4 büyükleri şehrimize gelmesinde herkesin olduğu gibi Sn Bakanımızın destekleri, çabalarını görmemezlikten gelinemez. Bunu inkar etmek Giresunspor için çarpan yüreklere haksızlık olur. Her platformda dediğim gibi Nurettin Bey devletimizin bütün imkanlarını zorlayarak Giresun’a kazandırdıkları hafife alınacak şeyler değildir diye konuştu.
Tatlı; “Bu talihsiz açıklamayı yapan Saadet Partisi İl Başkanı Abdulkadir Bektaşın acaba Giresunspor’a ne gibi katkıları olmuştur ki bu kadar kendinden emin konuşmaktadır. Giresunspor’u çok sevdiğini iddia edip ahkam kesenlerin Giresunsporun zor dönemlerinde konuşmaktan başka bişey yapmadıklarını açıkça görmekteyiz. Giresunsporun bugünlere gelmesinde en büyük paylardan biri Giresunumuzun abisi Genel Başkan Yardımcımız Nurettin Canikli’nin katkılarını kimse inkar edemez. İnkar eden varsa nankörlük yapmaktadır.” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL