Spor

Karataş:”Taraftarlarımızın Desteğini Bekliyoruz”

1926 Bulancakspor Kulübü Başkanı Sezgin Karataş pazar günü evlerinde oynayacakları ligin son iç saha maçında taraftarlarından destek istedi.

Karataş:”Taraftarlarımızın Desteğini Bekliyoruz”

İkinci yarıda çok iyi bir grafik çizdiklerinin altını çizen Başkan Karataş:” Ligin ikinci yarısında çok güzel bir ivme yakaladık. Şuan da 24 puanla 4.sırada yer alıyoruz. Bu sezon ligde kalmak için mücadele ediyoruz. Ligde kalacağımıza da inanıyorum. Oyuncularımdan teknik ekibime kadar herkese güvenim tam. Pazar günü son iç saha maçımıza çıkacağız. Bizleri bu zamana kadar destekleyen Bulancakspor’a gönül vermiş tüm spor severleri maçımıza davet ediyorum. Taraftarlarımızın da desteğiyle evimizde galibiyet almak istiyoruz. Bu hafta sonu evimizde önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Evimizde oynayacağımız bu karşılaşmadan üç puan alacağımızı düşünüyorum. Tüm Bulancak’lıları ve Bulancakspor’luları bu önemli karşılaşmada yanımızda görmek istiyoruz.

Başta Bulancakspor’a gönül vermiş tüm taraftarlarımızın, Giresunlu hemşehrilerimizin ve  tüm islam aleminin Ramazan ayını kutluyor, sağlık ve mutluluk diliyorum. ” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL