Köşe Yazısı

KARADENİZ OY VERDİ, FINDIK ÖLDÜ..!

Seçim döneminde Karadeniz Bölgesi iktidar partisine tam destek verdi “NE OLDU” Muhalefet Partisi en az Fındığa 108 TL vereceğiz demesine rağmen olan bu 84 TL hepimizin gözü aydın! Benim Beş..

KARADENİZ OY VERDİ, FINDIK ÖLDÜ..!

Seçim döneminde Karadeniz Bölgesi iktidar partisine tam destek verdi “NE OLDU” Muhalefet Partisi en az Fındığa 108 TL vereceğiz demesine rağmen olan bu 84 TL hepimizin gözü aydın!

Benim Beş gündür uğraşım can yoldaşım, köpeğim “DUROG” için oldu fakat maalesef dün defnettik. Sadık, sevinçli ve dediğim gibi “CAN YOLDAŞIM” unutamayacağım can dostum. Işıklarda uyu. DUROG= Arkadaş demek.

Bulancak’ta Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) değişim rüzgarları estiriyor. İYİ de olacağa benziyor. Hayırlı olsun.

Giresun Valisi ENVER ÜNLÜ Manisa’ya Vali oldu. Şahsım ve Giresun Basın camiası olarak hiç üzülmedik yolu açık olsun.. Yeni Valimiz MEHMET FATİH SERDENGEÇTİ gideni aratmayacağına inanıyorum. Ordulu olduğu için bölgeyi ve insanlarımızı bilir en azından. Hayırlı olur inşallah.

Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarının taciz ateşi sonucu 6 kahraman askerimizin şehit olduğunu duyurdu. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, milletimize başsağlığı ve sabırlar dilerim.

Giresunspor, Cumartesi günü zor bir sınava çıkacak. Ligin açılış maçında evinde Bodrum Kulübünü ağırlayacak. Bu ilk maçımız da takımımıza sahip çıkmamız gerekiyor. Genç bir kadromuz var ve bizim de gençlerimize destek olmamız gerekiyor. İnşallah gençlerimiz ellerinden geleni yapacak ve sezona galibiyetle başlayacağız.
Giresunspor’umuza Başarılar Dilerim.

SAYGILARIMLA
Hepinize SAĞLIKLI okumalar dilerim
SAVAŞ’ımın yokluğunun 4503’üncü Günü

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL