Spor

Karabulut, “Play-Off’a Kalmak İstiyoruz”

Bahçelievler Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Karabulut, Sokakbaşı Spor karşısında aldıkları galibiyetle birlikte alt sıralardan tamamen kurtulduklarını ve bundan sonra Play-Off’a kalmak için savaşacaklarını ifade etti.

Karabulut, “Play-Off’a Kalmak İstiyoruz”

Sokakbaşı Spor galibiyetinin kendileri için çok büyük anlamı olduğunu aktaran Karabulut, böylelikle ligde kalmayı büyük ölçüde garantilediklerini ve Play-Off’a kalmak için mücadele vereceklerini dile getirdi.

Play-Off’a kalmak için kazanabildikleri kadar maç kazanmak istediklerini ifade eden Karabulut ; “Sokakbaşı Spor’u yenerek ligde kalma adına çok rahatladık. Kolay maç olmadı ama önemli olan kazanmaktı. Artık Play-Off için oynayacağız. Ligin tamamlanmasına 1 hafta kaldı. Bu 1 haftada son maçımızı galibiyetle sonuçlandırıp, adımızı Play-Off’a yazdırmak istiyoruz” dedi.

Hafta sonu deplasmanda oynayacakları Gürköy maçını da kazanarak Play-Off yolunda iddialarını sürdürmek istediklerini söyleyen Karabulut, “Bu hafta Gürköy ile oynayacağız. İlk maçı evimizde kazanmıştık. Rakibimiz düşme potasında ve ligde kalmak için mücadele veriyor. Bizim hedefimiz, her zaman olduğu gibi kazanmak. Gürkoy’ü deplasmanda yenerek Play-Off’a kalmak adına önemli bir adım daha atmak istiyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL