Güncel Siyaset

“Kapalı Spor Salonumuzun Yapımı Seçimlerden Sonraya Mı Kaldı?”

Bulancak İYİ Parti İlçe Başkanı Nesim Çelik Bulancak’a yapılması beklenen Kapalı Spor Salonu hakkında açıklamalarda bulundu.

“Kapalı Spor Salonumuzun Yapımı Seçimlerden Sonraya Mı Kaldı?”

Başkan Çelik yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Ülkemizin şu an ana gündemi tabi ki ekonomi, insanlarımız bu hayat pahalılığı ile nasıl mücadele edeceğini düşünmekte, ama bizi yönetenlere kalırsa ülke güllük, gülistanlık her şey normal. Ne yazık ki bugün aldığımızı yarın farklı bir fiyattan alıyoruz. Ülkede yarın ne ile karşılaşacağımızı bilemiyoruz, güven diye bir şey söz konusu değil. Acaba ile yatıp, kalkıyoruz. İlçemizde ekmek olmuş 3 TL gerisini siz hesap edin.

İlimizin en büyük ilçesi olan İlçemiz hareketli ve sporu seven gençlik potansiyeline sahiptir. Bu hareketli gençlik hareket edeceği spor yapacağı bir alan çalışacağı bir iş istemektedir. Gençlerimiz için ilçede çalışacağı mekanlar yok denecek kadar sınırlıdır, istihdama yönelik iş yerleri yapacağımıza çay içmek için millet bahçesi yapıyoruz. Bulancak gençliğinin hiç olmazsa boş vaktini spor yaparak değerlendirdiği, elinde bir kapalı spor salonu vardı. Yenisi yapılacak diye salon yerle bir edildi. Yaklaşık altı yıldır hala yerinde yeller esmektedir. İhtiyaç olan bir şey yıkılıyorsa yerine yenisi yapılacak diye yıkılmıştır. Ama öyle olmadığı hiçbir şey yapılmamasından anlaşılmaktadır. Hazırlık yapılmadan daha iyisini yapacağız diye yıkıp yapmamak Bulancak gençliğine karşı büyük bir ayıptır. Okullarımız ve spor kulüplerimiz salonsuz yüz üstü bırakılmıştır.

Mağdur edilen Okullarımız ve kulüplerimiz kapalı spor salonu olmamasına rağmen salon sporlarında ilimizin yüz akı olmaya devam etmektedir. Bu öz verili gayretlere bu yapılmamalı idi. Süreç böyle devam ederken İlçe spor müdürlüğümüzden Kapalı spor salonumuzun durumunu teşkilat olarak resmi yazı ile sorduğumuzda. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın spor salonumuzun yapım işi yatırım programına alınmış olup proje ve yaklaşık maliyet çalışmaları devam ettiği, 2020 yılı içerisinde ihale yapılması öngörüldüğü söylenmişti. Acaba halen 2020 yılı gelmedi mi? Takvime baktığımızda 2021 yılı da bitiyor. Bu büyük bir ayıptır. Bu kadar zaman geçmiş olmasına rağmen yapılan bir şeyin olmaması üzücüdür. Kapalı spor salonu yapımı için ne kadar bekleyeceğimiz belli değildir. İş bitirici Milletvekillerimizin bu konuya eğilmelerini daha önce istemiştik ama vekillerimiz kendi işlerinden salonumuzla ilgilenme zamanı bulamamışlar öyle anlaşılıyor. Üstelik il spor müdürü de  Bulancaklıdır. Bu kadar bollukta biz hizmet alamıyorsak kıtlıkta ne yapacağız. Vatandaşlarımızın bu durumu iyi analiz etmelerini ona göre hesap zamanı geldiğinde sorulması gerekeni sorup, gereğini yapacağını herkes görecektir. Vatandaşlarımız yönetenlerden spor salonunun akıbeti ile ilgili bir açıklama beklemektedir.”

 

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL