Spor

Kapalı Halı Sahaların Yapımı Tamamlandı

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Giresun Valiliği ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında imzalanan Protokoller çerçevesinde Giresun ve İlçelerinde yapılması planlanan 4 adet kapalı ve 8 adet açık halı saha projesinde ilk olarak Bulancak /Aydındere, Bulancak Kovanlık,Keşap/ Karabulduk ve Dereli/ Yavuzkemal beldelerine 20×40m ebatlarında sentetik çim yüzeyli kapalı halı sahaların yapımı tamamlandı.

Kapalı Halı Sahaların Yapımı Tamamlandı

Merkez Duroğlu beldesi, Melikli köyü, Seyyid Vakkas Yurdu A blok bahçesi, Espiye Ç.P.L. Bahçesi, Güce Yukarı Boynuyoğun köyü ve Eynesil/ Ören Beldesine 6 adet açık halı saha projesi devam etmekte olup sene sonu itibariyle tamamlanması planlanmaktadır. Ayrıca 2 adet açık halı saha için yaklaşık maliyet çalışmaları da devam etmektedir.

Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut; “Spor tesislerinin İlimiz ve İlçelerimize kazandırılmasından ve desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız  Dr. Mehmet Kasapoğlu’na Spor Toto Teşkilat Başkanlığına ve Sn. Valimiz Enver Ünlü’ ye teşekkür etti.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL