Spor

Kamu Kurum ve Kuruluşlar arası “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Futbol Turnuvası” Kayıtları Başladı

Turnuva Giresun’da Kurum ve Kuruluşlar arasında birlik ve beraberliği sağlamak, iş birliğini artırmak, spor yapma imkanı bulamayan insanların spor yapmasına olanak tanımak, insanların bedenen ve ruhen daha zinde ve sağlıklı bir şekilde olmalarını sağlamak ve spor yapma alışkanlığını kazandırmak amacıyla Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneğinin ortaklaşa düzenlediği futbol turnuvası kayıtları başlıyor.

Kamu Kurum ve Kuruluşlar arası “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Futbol Turnuvası” Kayıtları Başladı

Takımlar, faal ve lisanslı futbolcu olmamak üzere sadece kurum personeli olmak kaydıyla maksimum 21 er kişilik takım listesini turnuva öncesi tertip komitesine teslim edeceklerdir. (Listede Geçici Görevlendirme İle Çalışanların Çalışma Süresi Turnuva Süresince Bitmemiş Olmak Şartı Aranacaktır.). Yaş Sınırlandırması Yoktur. Müsabaka isim listesine Memur, İşçi, Sözleşmeli Personel, Geçici Görevlendirilen personeller yazılır. Takım müracaat ederken kurum ve kuruluş personellerini imzalı ve mühürlü belgelendirmekten kendi sorumludur. Turnuvaya aynı bakanlığa bağlı maksimum 3 farklı kurumun birleşmesiyle 1 takım oluşturulabilir.

Müsabakalar tam sahada oynanacak ve katılım sayısına göre, Doğu grubunda yer alacak ilçeler (Espiye, Tirebolu,  Görele, Eynesil,   Yağlıdere, Güce,  Çanakçı, Doğankent ),  Batı Grubu (Bulancak, Piraziz), Merkez Grubu ( Giresun Merkez, Keşap, Dereli ),  Güney Grubu ( Şebinkarahisar, Alucra, Çamoluk ) grup müsabakaları oynanacak, her bölge grubundan 2 finale kalan takım Giresun Merkezde Çeyrek Final ve Yarı Final müsabakalarını Merkez 15 Temmuz Spor Kompleksi veya Merkez 75.Yıl Stadında oynayacaktır. Final müsabakası sahanın uygun olması halinde Çotanak Spor Kompleksinde veya belirtilen Merkez sahalardan birinde oynanacaktır.

Turnuvaya başvuru için son katılım tarihi 29 Nisan 2022 tarihi olup, müsabakalar 9 Mayıs 2022 tarihinde başlayacaktır. 15 Temmuz 2022 tarihinde Final müsabakası ile turnuva sona erecektir.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL