Güncel

Kamil Tokul, İYİ Parti Giresun İl Başkanlığı’na Aday Oldu

İYİ Parti Giresun İl Kongresi 21 Ocak 2023’te yapılacak. Kongre için geriye sayım sürerken, işadamı ve partinin kurucularından Kamil Tokul bir basın toplantısı düzenleyerek aday olduğunu açıkladı.

Kamil Tokul, İYİ Parti Giresun İl Başkanlığı’na Aday Oldu

Adaylığını açıklayan Kamil Tokul parti il binasında düzenlediği basın toplantısında, Türkiye’nin iyilere ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e ihtiyacı duyduğunu kaydetti.

İl Başkan adaylarından Arif Özbay ve Salih Özkan‘ın kendisine destek olmak için adaylıktan çekildiğini belirten Kamil Tokul; “Sayın Özkan ve Sayın Özbay ile beraber yol yürüyeceğiz. Ben her ikisine de minnettarım.” dedi

İYİ Parti akil heyetinin önceki gün toplandığını ve ortak aday olarak kendisini gösterdiğini ifade eden Tokul; “Akil heyette bulunan Sayın Nurettin Bölük, Sayın İbrahim Önal, Sayın Ahmet Memiş, Sayın Harun Cici, Sayın İbrahim Dizdar, Sayın Hasan Bodur, Sayın Murat Tahmaz’a burada huzurlarınızda teşekkür ediyorum. İnşallah bu güvene layık olurum.

Partinin akil insanlarının ricası üzerine Sayın Özkan ve Sayın Özbay adaylıktan çekildi. Yine bizlere partinin kuruluşundan bu yana sahip çıkan Sayın İl Başkanım Abdülkadir Eroğlu’nun ellerinden öpüyorum” dedi.

Genel Başkanları Akşener’ le kurulan istişareler sonucu İYİ Parti İl Başkan adayı olduğunu söyleyen Tokul, “Sayın Genel Başkanımızın yolunda tıpkı, tüm iyiler gibi korkusuzca ve kararlılıkla yürüyeceğiz. Daha yaşanabilir bir ülke ve Giresun için yürümeye ant içtik” diye konuştu.

Haber Merkezi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL