Yerel

Jandarma ve GİÇOYAD Üyelerinden Çocuklara Anlamlı Hediye

Giresun Valiliği’nin himayelerinde, İl Jandarma Komutanlığı ve GİÇOYAD koordinesinde “Çocuklar Üşümesin” projesi kapsamında çocuklara hediye verildi.

Jandarma ve GİÇOYAD Üyelerinden Çocuklara Anlamlı Hediye

Giresun Valisi Enver Ünlü, Giresun İl Jandarma Komutanlığı ve Giresun Çocukları Yardımlaşma Derneği (GİÇOYAD) tarafından organize edilen “Çocuklar Üşümesin” etkinliğine katkısı olanlara teşekkür etti.

Giresun Valiliği’nin himayelerinde, İl Jandarma Komutanlığı ve GİÇOYAD koordinesinde “Çocuklar Üşümesin” mottosuyla gerçekleştirilen proje ile ilköğretim çağında olan 6-12 yaş grubunda yüz çocuğa çeşitli hediyeler verildi.

İçerisinde; mont, bere, bot, atkı, eldiven, çorap, oyuncak ve kitap gibi giyim ve eğitim malzemeleri bulunan hediye paketleri Giresun İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Muhammet Sevinç ve bağlı İlçe Jandarma Komutanlığı personelleri tarafından dağıtıldı.

Vali Ünlü, “Çocuklar Üşümesin” mottosuyla gerçekleştirilen projeyle ilgili yaptığı paylaşımda “Bir gönüle bin yol bulunur. Valiliğimiz koordinesinde İl Jandarma Komutanlığımız ve Giresun Çocukları Yardımlaşma Derneği tarafından yürütülen ‘Çocuklar Üşümesin’ projesi kapsamında ilköğretim çağında olan evlatlarımıza hediyeleri ulaştırıldı.

Yarınlarımızın güvencesi olan sevgili çocuklarımız için yapılan bu güzel organizasyonda emeği geçen fedakâr Jandarma personellerimize ve Giresun Çocukları Yardımlaşma Derneğinin değerli üyelerine yürekten teşekkür ediyoruz” ifadelerin kullandı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL