Güncel Siyaset Yerel

İYİ Parti Üyeleri İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

İYİ Parti Giresun İl Başkanı Abdulkadir EROĞLU, dün akşam İYİ Parti ilçe başkanları ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

İYİ Parti Üyeleri İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Tüm ilçe başkanlarının katıldığı yemekte birlik beraberlik mesajları verilerek Giresun ve ilçelerinin sorunları görüşüldüğü yemekte; Giresun’un kronik sorunlu üç kurumu Özel idare ve Belediye masaya yatırılarak tartışıldı. Kurumların kronik sorunlu olduğu, i̇ktidarın yorgunluğu gibi kurumlarda yorgunluk neme lazımcılık ve hukuksuz işlerin olduğu konusunda hemfikir olundu.

Dereli’deki sel afeti de gündeme gelerek, yeni yapılan köprünün alçak olduğu, yine eski köprünün yanındaki yolun helal ederek göçmesi ve 300 yıllık köprünün yıkılmak istenmesinin kamuoyu tepkisi üzerine tadilat projesine alındığı açıklaması değerlendirilerek, tadilatın demirle yapılacağı öğrenilmiş olup bunun doğru olmadığı, yerine köprünün yeniden taşla sağlamlaştırılması gerektiği üzerinde görüş birliğine varıldı. Ayrıca iktidarın ve siyasilerin söz vermesine rağmen Dereli yolunun halen bitirilemediği ve Cumhurbaşkanına yolun bitmeden açtırıldığı ifade edildi.

Tüm ilçe başkanları iktidara hazır olduklarını, kadroların tam olduğunu ve yapılan yanlışların düzeltileceğini vurgulayarak, vatandaşların tümünün partiye teveccühlerin olduğu ve yapılacak ilk seçimde birinci parti olacaklarına i̇nandıklarını dile getirdiler.

Yemek sonrası İl Başkanı Abdulkadir Eroğlu; “Tüm ilçe başkanlarıyla beraber yol yürümekten memnunum hepsi ile övünüyorum.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL