Siyaset Yerel

İYİ Parti Piraziz İlçe Başkanı Emin Pekdemir; “Zamların Geri Alınmasını İstiyoruz.”

İYİ Parti Piraziz İlçe Başkanı Emin Pekdemir; “Elektrik ve tüp paralarınızı rahat ödeyebiliyor musunuz? Manavdaki meyve sebze fiyatlarından memnun musunuz? Markete gittiğinde ihtiyaçlarını alabilmekten ziyade uçuşa geçen fiyatları izlemekten başka çaresi olmayan, çocuğuna mama, bez alamayan anneler babalar hayatınızdan memnun musunuz?” dedi.

İYİ Parti Piraziz İlçe Başkanı Emin Pekdemir; “Zamların Geri Alınmasını İstiyoruz.”

23 Şubat Çarşamba günü Millet İttifakı Piraziz’de son zamanlarda gelen zamlara yönelik basın açıklamasında bulundular.

Gerçekleştirilen basın açıklamasında söz alan İYİ Parti Piraziz İlçe Başkanı Emin Pekdemir; “Bu zamlar hemen hemen her yerde “%100’ün üzerine çıkmış olup dar gelirli halkımızın adeta gırtlağını sıkmıştır.

Şimdi sizlere soruyorum: Elektrik ve tüp paralarınızı rahat ödeyebiliyor musunuz? Manavdaki meyve sebze fiyatlarından memnun musunuz? Markete gittiğinde ihtiyaçlarını alabilmekten ziyade uçuşa geçen fiyatları izlemekten başka çaresi olmayan, çocuğuna mama, bez alamayan anneler babalar hayatınızdan memnun musunuz? 

Yağmur gibi gelen bu zamların daha ne kadar devam edeceği belli değilken çaresizlik bizi bu gidişle mum ışığına mahkum edecek. Bu zamların geri alınmasını istiyoruz.

Evet!

Gerçekten çok memnun olduğumuz 4200 TL’lik asgari ücret bu zamlarla çoktan uçtu gitti.

Asgari ücret 3200 TL iken 5 TL-10 TL’ye hamsi balık yiyorken şimdi 30-40 TL’ye çıktı. Asgari ücrete %30 iken hamsi balık % 300- 400’ü buldu.

Kolumuzu uzatsak denizden balık alıyoruz ama akaryakıt fiyatları balıkçılarımızı da limana kilitledi, denize kollarını uzatamaz oldular. Biz ne yiyeceğiz? Ekmeğini balıkçılıktan çıkartan bir sürü deniz çalışanları, balık emekçileri evine, çocuğuna ekmek götüremez oldu. Onların hali ne olacak?

Biz bu zamların geri alınmasını istiyoruz.

Evimize eşimize ve çocuklarımıza götürdüğümüz ekmeğimiz elimizden alınmasın!

Hükümetimizin bizleri bu denli mağdur etmesin ve de çözüm bulsun. Zamlar geri alınsın, geri alınsın, geri alınsın!” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL