Yerel

İYİ Parti Giresun Gençlik Kolları Can Dostlarımızı Unutmadı

İYİ Parti Giresun Gençlik Kolları Başkanı Koray Durmuş ELTUĞRAL; “Soğuk kış günlerinde sokak hayvanlarımıza bir kap su ve bir kap mama bırakmak bize hiçbir şey kaybettirmez. Bu konuda tüm vatandaşlarımızı duyarlı olmaya davet ediyorum.” dedi.

İYİ Parti Giresun Gençlik Kolları Can Dostlarımızı Unutmadı

İYİ Parti Giresun Gençlik  Kolları, kış mevsimi nedeniyle yüksek kesimlerde yiyecek bulmakta zorluk çeken hayvanları besledi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İYİ Parti Giresun Gençlik Kolları Başkanı Koray Durmuş ELTUĞRAL; “Şehrimizde son 3 gündür yoğun kar yağışı var. Yüksek kesimlerdeki hayvanların hava koşulları sebebiyle vefat ettikleri haberlerini aldık. Bölgelerini analiz ederek, teşkilatımızla birlikte hızlı bir hazırlık yaptık. Hazırlık sürecinde bize mama desteği veren İYİ Parti üyelerimize çok teşekkür ederiz. Sokak hayvanlarının yiyebileceği uygunlukta besinlerin desteğini sağlayan Giresun esnafına da çok teşekkür ederiz. Hazırlığımızı bitirdikten sonra 250 kilo mama ile birlikte yola koyulduk. Etbaşoğlu ve Duroğlu’nda başlayan yolculuğumuz küçük dostlarımızla buluşarak Kulakkaya Yaylası’na kadar devam etti. Bu süreçte bölge insanlarından çok güzel tepkiler gördük.

Soğuk kış günlerinde sokak hayvanlarımıza bir kap su ve bir kap mama bırakmak bize hiçbir şey kaybettirmez. Bu konuda tüm vatandaşlarımızı duyarlı olmaya davet ediyorum. Sokak hayvanları bizim sadık dostlarımızdır, yayladan inerken mama verdiğimiz köpekler gerçekten bizi uğurlar gibi kendilerini sevdirdiler. Böyle güzel bir gün geçirmek hepimizin içini ısıttı.

Etkinliğimize katılarak destek veren İl Başkan Yardımcımız Sn. Deniz Yeniay’a ve divan kurulu üyelerimiz; Süleyman Akgün’e, Eşref Çayan’a, Zeynep Öksüz’e, Umut Naldemir’e, Mustafa Çeküç’e teşekkür ederim.” dedi.

Haber: Merve Kacar

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL