Köşe Yazısı

İMAMOĞLU GİRESUN’DA..

İYİ Haftalar…   İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı EKREM İMAMOĞLU, bugün Giresun’da… Başkan İmamoğlu’nu Giresun’da bir dizi ziyaret gerçekleştirecek bizler de Giresun halkı olarak ağırlayacak olmaktan mutluluk duyuyoruz. Buradan da Başkan..

İMAMOĞLU GİRESUN’DA..

İYİ Haftalar…

 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı EKREM İMAMOĞLU, bugün Giresun’da… Başkan İmamoğlu’nu Giresun’da bir dizi ziyaret gerçekleştirecek bizler de Giresun halkı olarak ağırlayacak olmaktan mutluluk duyuyoruz. Buradan da Başkan İmamoğlu’na ilimizde ve ilçelerimiz de gerçekleştireceği ziyaretlerden dolayı teşekkür ediyor ve hoş geldiniz diyorum.

 

Toprak Mahsulleri Ofisi’nin (TMO), 2021 yılı mahsulü için 58 lira, 2022 mahsulü Giresun kalite için 61 lirayla fındık satışına başlamasına birçok kesimden tepki yağdı. TMO üreticilerden aldığı fındığa zaten değerini vermedi, şuan ki amacı da bariz bir şekilde son günlerde hızla artan fındık fiyatının önünü kesmek! Maliyetin altında verilen fiyatla üreticiler mağdur edildi. Fındık alımında kota konuldu. Yani TMO politikası üreticileri; ihracatçıların, tüccarların belirlediği fiyattan fındık satmaya mecbur bıraktı. Bu kararın diğer tepki gösteren herkes gibi yanlış olduğu kanaatindeyim. Umarım bir an önce konuyla alakalı bir önlem alınır yoksa üreticiler her zamanki gibi mağdur olmaya devam edecek.

 

Uzun süredir beklenen kar yağışı bu hafta yurt genelinde etkisini gösteriyor. Giresun’un yüksek kesimlerine de yağan kar güzel manzaralar oluştururken, bizler deniz seviyesinde kar yağışına hasret kaldık. Meteoroloji ve AFAD tarafından yapılan uyarılar da haftaya kar yağışının beklendiği yönünde. İnşallah Şubat ayı içerisinde kar görürüz…

 

Giresunspor Kasımpaşa’ya farklı mağlup oldu. Bu gidişat hiç iyi olmadı. Artık bu maçtan ders çıkarıp önümüzdeki maçlara bakmalıyız. Bir an önce toparlanıp çıkışa geçme zamanı, aksi takdirde gidişat hiç iyi değil bir an önce bu maçı unutup önümüze bakmalıyız. Ben inanıyorum ki bu zor zamanlardan hep birlikte çıkacağız. Takımımıza bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim.

Bulancakspor ligin ikinci yarısında oynadığı ilk maçında mağlup oldu. Takımımız bir an önce toparlanmalıdır. Yoksa takımımızın durumu kötüye gidiyor. Takımımıza bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim.

Pazarsuyu Yıldız Spor Kulübü çalışmalarına devam ediyor. Yeni kurulan bir ekip olarak ligde güzel sonuçlar alıyoruz. İnşallah ligi daha güzel bir yerde bitiririz. Takımımıza başarılar dilerim.

 

SAYGILARIMLA

Hepinize SAĞLIKLI Okumalar Dilerim…

SAVAŞ’ımın Yokluğunun 4314’üncü günü…

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL