Güncel

İGD Başkanı Mehmet Mert, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü Kahvaltı İle Kutladı

İstanbul Gazeteciler Derneği’nin Başkanı Sayın Mehmet Mert’in düzenlediği 10 Ocak ”Çalışan Gazeteciler Günü” Florya Evrensel Hatay sofrasında bölgenin tüm gazetecilerinin, birbirinden kıymetli misafirlerin ve gazetemiz köşe yazarı Osman Köse’nin katılımı ile gerçekleşti.

İGD Başkanı Mehmet Mert, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü Kahvaltı İle Kutladı

Mehmet Mert, tüm zorluklara ve imkânsızlıklara rağmen toplumun haber alma özgürlüğü için çalışan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazetecilerin gününü kutladı.

Etkinliğe katılan genel ve yerel gazetecilerin tek tek söz aldı. Geçmişten günümüze kadar tüm zorluklara rağmen basın olarak görevlerini güçlüden yana değil, haklıdan yana haber yaptığını dile getiren gazeteciler sosyal haklarının güvencesiz ortamlarda kıt kanaat yaşam mücadelesi verdiklerini dile getirdiler.

Basın ve gazetecilik adına gelecek kuşaklarının bu mesleği artık tercih edemeyecek duruma sokan yetkililerden bu çıkmaz sorunlardan biran önce kurtulup, basın haklarının daha adil ve daha sosyal haklar içeren düzenlemelerin yapılmasını talep ettiler.

Etkinliğin son bulması ile daha barışçıl ortamlarda adil, haklı ve düzgün çalışma koşullarının olması adına tüm gazetecilerin toplu olarak çektirdikleri fotoğraf çekimi ile sonu buldu.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL