Güncel Yerel

İbrahim Çeltik’e Taksici Esnafından Tam Destek

26 Mart Cumartesi günü yapılacak olan Giresun Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimine tekrardan adaylığını koyan mevcut Oda Başkanı İbrahim Çeltik’e taksici esnafından tam destek geldi.

İbrahim Çeltik’e Taksici Esnafından Tam Destek

Bir araya gelen taksiciler, Giresun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İbrahim Çeltik’in yanında olduklarını ve yapılacak olan seçimde kendisini destekleyeceklerini açıkladılar.
Çeltik’in taksici esnafını bir çatı altında koruyan, kollayan ve her zaman arkalarında bir güç olduğunu belirten taksici esnafı şunları kaydetti; “İki yıldır yaşadığımız pandemi sürecinde bizlerden desteğini eksik etmeyen birlik beraberliğimizi her daim sağlayan gece gündüz demeden yanımızda olan başkanımıza teşekkürü bir borç biliriz. Esnafı için; resmi kurumlarla olan yazışmalarında her konuyu takip eden; zamların bizi kontak kapatmaya götürdüğü noktada, taksimetre fiyatlarımıza esnaf odaları birliği başkanımız Sayın Ali Kara’nın destekleri ile zam alarak bizlerin bu zor zamanlarımızda ailemizin can suyu olmuştur. Odamızın gücünü her daim bizlere hissettiren bizlerle birebir görüşerek dertlerimizi dinleyen, bizimle üzülen, bizimle sorunlarımıza çare arayandır İbrahim Çeltik. Odanın kapıları bizlere her zaman açıktır. Güler yüzlü personeli ile bizler için uğraşan bizleri bir arada tutan tek başkanımızdır. Başkanımızın her daim arkasında olduğumuzu ticari taksi kooperatifleri olarak yaklaşan olağan genel kurulda tam destek olduğumuzu tek yürek olduğumuzu bildiririz. Çalışmalarından dolayı başkanımız İbrahim Çeltik’e teşekkür ederiz. Bu yolda devam etmesini arkasında olduğumuzu her daim yineleriz.”
Haber: Merve Kacar

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL