Köşe Yazısı

HOŞGELDİN RAMAZAN..

Rahmet, mağfiret ve bereket ayı, on bir ayın sultanı Ramazan ayına bir kez daha erişmenin mutluluk ve huzurunu yaşıyoruz. Ramazan; gönülleri birbirine bağlayan, ruhların açlıkla sükûn bulduğu terbiye ayı, diğer..

HOŞGELDİN RAMAZAN..

Rahmet, mağfiret ve bereket ayı, on bir ayın sultanı Ramazan ayına bir kez daha erişmenin mutluluk ve huzurunu yaşıyoruz. Ramazan; gönülleri birbirine bağlayan, ruhların açlıkla sükûn bulduğu terbiye ayı, diğer bir manada insanın hasat mevsimidir. Ramazan ayı; insana acizliğini anımsatarak gaflet ve günahtan arındıran, ilahi şefkat ve merhametin üst düzeyde olduğu mübarek bir aydır.Bu mübarek ayın ilimizde, ülkemizde ve dünyada sağlık, huzur ve güven içerisinde geçmesini temenni ediyor, ülkemize, tüm İslam Âlemine hayırlı Ramazanlar diliyorum.

Dün Giresun Emniyet Müdürümüz SARUHAN KIZILAY basın mensupları ile bir araya geldi. Müdürümüz SARUHAN KIZILAY, emniyet teşkilatı olarak yaptıkları çalışmalar sonucunda Giresun’un huzur kenti olmaya aday bir şehir olduğunu söyledi. Aynı zamanda göreve geldiği günden itibaren yaptıkları çalışmalardan da bahsetti. İlimizin en büyük sorunlarından biri olan trafik sorununa da değindi. Göreve başladığı günden itibaren şehir içi trafik akışını hiçbir yapısal değişiklik olmadan yüzde 30 hızlandırdıklarını ifade etti. Giresun Belediyesi’nin Dolmuşçular için Planladığı Havuz Projesi de uygulanmaya başlandığında büyük ölçüde rahatlama olacaktır, dedi. Emniyet Müdürümüz SARUHAN KIZILAY ve emniyet teşkilatımıza yaptıkları çalışmalar için teşekkürlerimi sunarım.

%10 olan seçim barajı 40 yıl sonra %7’ye düşürüldü. 40 yıldan sonra seçim barajı değişti. Neden 40 yıl beklendi? Arkasında ne gibi hesaplar olduğunu yakın zamanda göreceğimize şüphe yok.

Rusya ile Ukrayna arasındaki ateşkes müzakerelerinin İstanbul’da gerçekleşmesi birçok yönden ılımlı karşılandı.Umarım, taraflar yeniden görüşme sağlandığında olumlu bir karara varırlar.

Savaş, covid 19, enerji ve enflasyon yüzünden artık ileriyi görmek zorlaştı. Hayat pahalılığı vatandaşın belini büktü. Toplumun yarısından çoğu zaten asgari ücretli. Temel ihtiyaçları karşılama çabasından insanlar kendine yetemez oldular. Mutsuz bir toplum yetişiyor adeta. Bitmek bilmeyen sorunlardan bir tanesi de hala sonu gelmeyen Covid-19. Bizler üzerimize düşen sorumluluğumuzu lütfen yerine getirmeye devam edelim. Maske- Mesafe ve Temizlik kurallarına uymaya ve aşı olmaya özen gösterelim.

Giresunspor, Cumartesi günü Sivasspor’u konuk edecek. Evimizde oynayacağımız bu karşılaşmadan galip gelerek hedeflerimize ulaşacağımızı düşünüyorum. Biz bu sezon ligde kalacağız. Bulancakspor, Eynesil Belediyespor deplasmanından puansız döndü.. Bulancakspor’ un bu sene ligde kalacağına inanıyorum.

SAYGILARIMLA
Hepinize SAĞLIKLI okumalar dilerim
SAVAŞ’ımın yokluğunun 4006’ncı Günü

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL