Köşe Yazısı

HER İLÇEYE BÖYLE KAYMAKAM DİLERİM

İYİ Haftalar… Valiler Hükümetin Valisidir, Kaymakamlar Devletin Kaymakamıdır. Kaymakamımız geldiği zamandan itibaren köyleri dolaşıp, şehirdeki Esnaf ve Tüccarları ziyaret ediyor ilçe stadyumunda da çok etkili 29 Ekim kutlamasını oluşturarak Cumhuriyete..

HER İLÇEYE BÖYLE KAYMAKAM DİLERİM

İYİ Haftalar…

Valiler Hükümetin Valisidir, Kaymakamlar Devletin Kaymakamıdır. Kaymakamımız geldiği zamandan itibaren köyleri dolaşıp, şehirdeki Esnaf ve Tüccarları ziyaret ediyor ilçe stadyumunda da çok etkili 29 Ekim kutlamasını oluşturarak Cumhuriyete verdiği değeri ifade etmiştir. Küçük işçi çocukları için yapmış olduğu çalışmada etki olmuştur. Allah’ım her ilçeye böyle nasip etsin. Tabidir ki bu bir takım çalışmasının neticesidir. Savcılık, Jandarma ve Polis güçlerinin de iştirakiyle hepsine Bulancaklı olarak teşekkürlerimi sunarım.

 

Giresunspor’da tehlike çanları çalmaya başladı. Cumartesi günü kendi saha ve seyircimiz önünde İstanbulspor’u konuk edeceğiz. Bu maçtan ne olursa olsun üç puan almak zorundayız. İstanbul maçı bizim için çok önemli, taraftarlarımıza çok iş düşüyor. Bu maçtan alacağımız üç puan hem takım adına hem de Giresun halkına moral olacaktır. Ben takımımıza güveniyorum inşallah bu maçtan üç puan alırız ve yükselişe geçeriz.

 

Bulancakspor Pazar günü kendi sahasında Suluova Sebatspor’la zorlu bir maça çıkacak. Artık bu maçtan üç puan almak zorundayız. Yoksa işimiz daha da zorlaşacak. Takımımız ne yapıp ne edip bu maçtan üç puan almalıdır yoksa ligin dibine demir atmış durumdayız taraftarlarımızın da desteğiyle bu maçı kazanarak moral buluruz. Teknik ekip ve oyuncularımıza başarılar dilerim.

 

SAYGILARIMLA

Hepinize SAĞLIKLI Okumalar Dilerim.

SAVAŞ’ımın Yokluğunun  4223’üncü Günü…

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL