Köşe Yazısı

“HER BAĞIŞ YENİ BİR HAYATTIR.!”

İYİ Haftalar… Ülkemizde her yıl 3-9 Kasım tarihleri arasında her yıl “Organ ve Doku Bağışı Haftası” olarak kutlanmaktadır. Tedavisi yalnızca organ ve doku nakli ile mümkün olan hastalıklar, bütün dünyada..

“HER BAĞIŞ YENİ BİR  HAYATTIR.!”

İYİ Haftalar…

Ülkemizde her yıl 3-9 Kasım tarihleri arasında her yıl “Organ ve Doku Bağışı Haftası” olarak kutlanmaktadır. Tedavisi yalnızca organ ve doku nakli ile mümkün olan hastalıklar, bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de önemli sağlık sorunlarından biridir. “Organ nakli”, vücutta görevini yapamayan bir organın yerine canlı bir vericiden veya ölüden alınan sağlam ve aynı görevi üstlenecek bir organın nakledilmesi işlemidir. Unutmamak gerekir ki, her bağış yeni bir hayattır…

Siyasette partiler seçim çalışmalarının programlarını yoğun bir şekilde hazırlama gayretine girdiler. İlk start veren parti Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) oldu. Kasım ayı bitmeden diğer partilerde start verirler gibi.

Kuzey Irak’ta terör örgütünün gerçekleştirdiği saldırı sonucunda Piyade Sözleşmeli Er İsmail Esmer ve Mustafa Öztürk şehit oldu. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum.

Giresunspor haftalar sonra kazanarak rahat bir nefes aldı. İstanbulspor maçı dönüm maçımızdı ve bu maçtan üç puan alarak hem rahat bir nefes aldık hem de Fenerbahçe maçına moralli gideceğiz. Artık bu maç geride kaldı. Bu hafta zorlu bir rakip ve zorlu bir doksan dakika bizi bekliyor. Umarım bu maça iyi hazırlanırız ve sahadan istediğimiz puan veya puanları alırız.
Bulancakspor kendi sahasında zorlu maçtan bir puana aldı. Takımımız sahada dokuz kişi kaldı ve alınan bu bir puan altın değerinde. İnşallah bundan sonraki maçlarda üç puan alırız ve üst sıralara doğru tırmanmaya başlarız.

Pazarsuyu Yıldız Spor Kulübü ilk maçını Çotanaksporla Cumartesi günü oynadı. Sahadan 2-0 yenik ayrılan ekibimiz maçta yakaladığı pozisyonları gole çeviremedi. Maç 0-0 iken birde penaltı kaçıran takımımız sahadan mağlup ayrıldı. Artık bu maç geride kaldı sezonun ilk maçları her zaman zordur. Takımımız ilerisi için umut veriyor. İnşallah bu maçtan alınacak dersleri alırız ve önümüzdeki hafta üç puan alırız.

SAYGILARIMLA
Hepinize SAĞLIKLI okumalar dilerim
SAVAŞ’ımın yokluğunun 4227’nci Günü

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL