Spor

“Hedefimize Adım Adım Yürüyoruz”

Giresun Sanayispor Kadın Futbol Takımı, Kadınlar 2.Ligi 8.haftasında evinde konuk ettiği Kılıçaslan Yıldızspor’u 5-0 yendi.

“Hedefimize Adım Adım Yürüyoruz”

Hedeflerinin 1.lig’e yükselmek olduklarının altını çizen Giresun Sanayispor’un Başarılı Teknik Direktörü Caner Akdağ:” Giresun’un Kadınlar Ligindeki tek temsilcisiyiz. Bizler bir kulübü değil tüm şehri temsil ediyoruz. Ve bunun sorumluluğunu taşıyoruz. Kendi çocuklarımızla birinci ligi hedefliyoruz. Bizim gibi şehirler kısıtlı imkanlarla mücadele ediyor. Futbolcularımız özveri ile çalışmakta. Uzak deplasmanlara gitmek için zaman yaratıyorlar. Eğitimi devam eden oyuncularımız var. Başkan’ından oyuncusuna kadar herkes zaman ayırıyor. Ligimizin bitmesine 2 haftamız kaldı. İnşallah mutlu sona ulaşıp 1.Lige çıkacağız.

Mustafa Bayraktar hocamızla beraber çıktığımız bu yolda amacımıza ulaşacağımızdan eminim. Mustafa hocamız futbolcularımızı alt yapıdan yetiştirip A takımımıza kazandırıyor. Her maç kazandıkça sorumluluğumuz artıyor. Giresun’u temsil ediyoruz. Her maç sonunda bizlere gurur verici dönüşler alıyoruz. Bizim de asıl amacımız Kadınlar Süper Lig’ine yükselmek. Fuat Köse Başkanımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Her daim özveri ile çalışmakta.Ligin 9.haftasında Hatay deplasmanına gideceğiz. Buradan da galibiyetle dönmek istiyoruz. En çok teşekkürü tabi ki oyuncularım hak ediyor. Bizlere destekleyen herkese teşekkür ediyorum.”ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL