Bulancak Güncel Yerel

Güzel Ayda Güzel Bir Etkinlik

BUFAP (Bulancak Farkındalık Platformu) gönüllüleri on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayı nedeniyle yine güzel bir etkinlik çalışması yaptılar.

Güzel Ayda Güzel Bir Etkinlik

Düzenli olarak vatandaşların ihtiyaçlarına göre destekte bulunan BUFAP, Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi olan ailelere gıda kolisi, alışveriş çeki, alışveriş kartı vb. desteklerde bulunarak örnek bir çalışmaya imza attı. Ramazan ayının birlik, yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğunu belirten BUFAP Halkla İlişkilerden Sorumlu Gönüllü Başkan Yardımcısı Ebru Nizam;

“Ramazan, bizleri eğiten bir mekteptir. Bu mektep, rahmet, mağfiret, arınma, takva mektebidir. Ramazan ayında iyilik, hayır, cömertlik, diğerkamlık vardır. Bize dünyanın neresinde olursa olsun insanlara yardım eli uzatma, birileri açken tok yatmamayı daha iyi öğretir.

Bu mektepte insanlığın huzur ve mutluluğu, Müslümanların birlik ve dirliği için elimizdeki nimetleri paylaşma vardır. Bizler de BUFAP ailesi olarak bu mübarek ayda ihtiyaç sahibi vatandaşları düşünerek onlara gıda kolisi, alışveriş çeki, alışveriş kartı vb. destekler hazırladık.

Hazırladığımız destekleri yöneticilerimiz ile birlikte ihtiyaç sahiplerinin evlerine kadar götürdük. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz, Allah razı olsun. Destek olanlar ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız arasında bir köprü kurarak etkinliğimizin sürecinde birçok vatandaşımıza ulaşmış olduk.

Bu mübarek ayda herkesi yardımlaşmaya ve dayanışmaya davet ediyorum.” dedi.

Gerçekleştirilen dağıtıma BUFAP Gönüllü Başkanı Gökhan ÖZCAN, BUFAP Halkla İlişkilerden Sorumlu Gönüllü Başkan Yardımcısı Ebru NİZAM ve BUFAP Gönüllü Yöneticisi Taha TARI katıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL