Köşe Yazısı

GÜVENİMİZ/ GÜVENLİĞİMİZ JANDARMA

Jandarma Teşkilatımızın 184. Kuruluş Yıldönümü vesilesiyle Bulancak İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı ERSİN ERKUT’a tebrik ve kutlama ziyaretinde bulundum. Bu vesileyle tekrar, ülkemizin huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden görev..

GÜVENİMİZ/ GÜVENLİĞİMİZ JANDARMA

Jandarma Teşkilatımızın 184. Kuruluş Yıldönümü vesilesiyle Bulancak İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı ERSİN ERKUT’a tebrik ve kutlama ziyaretinde bulundum. Bu vesileyle tekrar, ülkemizin huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden görev yapan Jandarma Teşkilatımızın 184. Kuruluş Yıldönümünü en içten dileklerimle kutluyorum.

Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki yaklaşık 19 milyon öğrenci, bugün karne alarak yaz tatiline giriyor. Lise son sınıf öğrencileri ile mezunlar ise, Cumartesi ve Pazar günleri Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) heyecanını yaşayacak. Şimdiden sınava girecek olan tüm öğrencilere başarılar diliyorum.

Bir daha ihtiyaç duyduğum için yazıyorum. Eğitim LAİK olmalı. Eğitime, Spora, Askeriyeye, Polis Teşkilatına ve Bürokratlara DİNİ sokmayalım, ülkemizin yüzde Doksanı zaten Müslüman daha ne isteniyor anlamış değilim. İleriye mi gidelim geriye mi?

Yağışlı hava yurt genelinde etkisini sürdürüyor. İç Ege, Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun güney ve doğusu ile Orta Karadeniz’de kuvvetli olmak üzere tüm yurtta yağışlar vatandaşlara zorluklar yaşattı. Meteoroloji; sel, su baskını ve yıldırım düşmesine karşı dikkatli olunması konusunda uyardı. Son değerlendirmelere göre, hava sıcaklığının, yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. İnşallah güzel yaz günlerini de görürüz.

Giresunspor’a tüm el birliği ile GİRESUN sahip çıkmalı. Eskiye dönüş ve de tabiri caizse “Öküzün altında Buzağı aramayalım” birlik zamanı aksi takdirde hızla üçüncü lige düşeriz. Akıllı ve sabırlı olalım. Bunu da çözeriz inşallah.

SAYGILARIMLA…
Hepinize SAĞLIKLI Okumalar Dilerim…
SAVAŞ’ımın Yokluğunun 4447’inci Günü..

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL