Güncel

BULANCAK’TA ŞENOL GÜNEŞ RÜZGARI ESTİ

Tecrübeli teknik direktör ŞENOL GÜNEŞ ve Trabzonspor’un eski yöneticileri, Gazete Savaş İmtiyaz Sahibimiz OSMAN KIROĞLU ve Bulancak’ı ziyaret etti.

BULANCAK’TA ŞENOL GÜNEŞ RÜZGARI ESTİ

İlk olarak Gazete Savaş İmtiyaz sahibimiz OSMAN KIROĞLU’na ziyarette bulunan ŞENOL GÜNEŞ sonrasında Bulancak Belediye Başkanı RECEP YAKAR, Bulancak Cumhuriyet Başsavcısı MUSTAFA KÜÇÜKBEKİR, Bulancak İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı ERSİN ERKUT, Gazete Savaş İmtiyaz Sahibimiz OSMAN KIROĞLU ve Piraziz Kaymakamı FURKAN BAŞAR ile öğle yemeğinde bir araya geldi.
Teknik Direktör ŞENOL GÜNEŞ’i ağırlayan Gazete Savaş İmtiyaz Sahibimiz OSMAN KIROĞLU; “Kadim dostum ŞENOL GÜNEŞ’i ilçemizde ağırlamaktan büyük mutluluk ve gurur duydum. Kendisine yapmış olduğu bu güzel ziyaret dolayısıyla teşekkürlerimi sunarım.” dedi.

“Şenol Güneş Artık Bulancak Hemşehrisi”

Bulancak Belediye Başkanı RECEP YAKAR, Teknik Direktör ŞENOL GÜNEŞ’e “Fahri Hemşehrilik Plaketi” takdim etti.
Teknik Direktör Güneş ile öğle yemeğinde bir araya gelen Bulancak Belediye Başkanı RECEP YAKAR, ziyaretten duydukları memnuniyetini ifade ederek, “Sayın Güneş’i ilçemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Kendisine ilçemizi ve bizleri ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyorum. Güneş’i Karadenizli ve Trabzonlu olması hasebiyle zaten hemşehrimiz kabul ediyorduk. Bu ziyareti vesilesiyle kendisine “Fahri Hemşehrilik Plaketi” takdim ederek hemşeriliğimizi tescillemiş olduk. Sayın Güneş’te artık Bulancaklıdır. Hayırlı olsun” diye konuştu.
Haber: Osman Kıroğlu- Ayşenur Aydın

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL