eğitim

GRÜ’de İngiliz Dili ve Edebiyatı Bilgi Yarışması Yapıldı

Giresun Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Topluluğu tarafından düzenlenen “İngiliz Dili ve Edebiyatı Bilgi Yarışması” 23-26 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirildi.

GRÜ’de İngiliz Dili ve Edebiyatı Bilgi Yarışması Yapıldı

Üçer kişilik gruplardan oluşan 53 takımın yarıştığı etkinlik birinci tur, ikinci tur, çeyrek final, yarı final ve final yarışmalarının ardından son buldu.

İlk iki gün Fen Edebiyat Fakültesi zemin katta bulunan Cengiz Aytmatov Amfisinde 10.00 – 17.00 saatleri arasında gerçekleşen yarışmalarda sona kalan takımlar, Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda düzenlenen final yarışmasına katılmaya hak kazandılar.

Saat 10:00’da başlayan ve çekişmeli geçen final yarışması sonucunda dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Üç gün boyunca yoğun tempoda devam eden ve öğrencilerin büyük ilgi gösterdikleri bilgi yarışmasına; Rektör yardımcısı Prof. Dr. Güven ÖZDEM, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Beyhan KESİK, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü ve aynı zamanda İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Vedi AŞKAROĞLU, Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ali Zafer DALAR, İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı ve aynı zamanda Topluluk Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Halis GÖZPINAR, Fen Edebiyat Fakültesi Sekreteri Erol CAN, Dr. Öğr. Üyesi Hale YAĞLIDERE, Dr. Öğr. Üyesi Murat KARAKOÇ ve Öğr. Görevlisi Heves BOZBAĞ katıldı.

Yarışmada Dereceye Giren Öğrenciler:

Birinci olan grup : Sara Ergin, Kübra Tüysüz, Elif Çelik.
İkinci olan grup : Cemal Kılınç, Gaye Avcı, Sibel Akkulak.
Üçüncü olan grup: Şehriban Yılmaz, Abdul Vahab Aburamadan, Ali Pektaş.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL