eğitim Güncel Yerel

GRÜ Proje Destek ve Yönetim Koordinatörlüğü Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor

Giresun Üniversitesi Proje Destek ve Yönetim Koordinatörlüğü yönetimi, faaliyet alanlarıyla ilgili bilgilendirmelerde bulunmak amacıyla, 9 Mayıs 2022 Pazartesi günü Bulancak, 25 Mayıs 2022 Çarşamba günü ise Şebinkarahisar ve Alucra’da yer alan üniversite birimlerini ziyaret etti.

GRÜ Proje Destek ve Yönetim Koordinatörlüğü Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor

Gerçekleşen ziyarette Koordinatör Prof. Dr. Kurtuluş Yılmaz GENÇ, Koordinatör Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Rahman ÇAKIR ve Öğr. Gör. Burcu AKKAYA ile Öğr. Gör. Ayben GÜL; Bulancak Kadir Karabaş Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu,  Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksekokulu, Şebinkarahisar Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Şebinkarahisar Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Şebinkarahisar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğretim elemanlarıyla bir araya geldiler.

Üniversite öğretim elemanlarına; ulusal ve uluslararası destek programları ve güncel çağrı duyuruları hakkında farkındalık yaratmak amacıyla Bilgilendirme Toplantıları ve ziyaretleri gerçekleştirdiklerini ifade eden Koordinatör Prof. Dr. Kurtuluş Yılmaz Genç, Proje Destek ve Yönetim Koordinatörlüğünün kuruluş amacı, yapısı, faaliyetleri ve ileride gerçekleştirmeyi planladıkları çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretlerde; Koordinatör Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Rahman ÇAKIR, Öğr. Gör. Burcu AKKAYA ve Öğr. Gör. Ayben GÜL ise ulusal ve uluslararası destekler ve hibe çağrılarına yönelik bilgi verdiler. Yapılan bilgilendirme toplantıları, öğretim elemanlarının başvuru yapabileceği proje önerilerine ilişkin fikir alışverişi ile son buldu.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL