Köşe Yazısı

GRİP’E DİKKAT..!

İYİ Haftalar… Geçtiğimiz haftayı artışla bitiren DOLAR, Cumhurbaşkanının yaptığı kabine toplantısıyla birlikte çok hızlı bir düşüşe geçti. Umarım doların düşmesiyle birlikte artan fiyatlar da bir an önce düşmeye başlar. Vatandaşlarımızın..

GRİP’E DİKKAT..!

İYİ Haftalar…

Geçtiğimiz haftayı artışla bitiren DOLAR, Cumhurbaşkanının yaptığı kabine toplantısıyla birlikte çok hızlı bir düşüşe geçti. Umarım doların düşmesiyle birlikte artan fiyatlar da bir an önce düşmeye başlar. Vatandaşlarımızın rahat bir nefes alması lazım, aksi takdirde gelen zamlar vatandaşlarımızın belini büküyor.
Döviz kurunun artmasıyla birlikte fındık 38 li-rayı bulmuştu. Döviz kurunun düşmesiyle birlikte fındık fiyatındaki düşüş sürüyor, Giresun kalite fındığı şu an piyasalarda 30 TL’den işlem görüyor. Bekleyip göreceğiz fındık piyasasındaki son durumu…
Bulancak iskelesinin yıkılan korkuluklarının ne zaman yapılacağı merak konusu… Vatandaşlarımız iskelenin yıkılan korkuluklarının bir an önce yapılıp, iskelenin eski haline gelmesini istiyorlar. Umarım iskele bir an önce yapılır ve vatandaşlarımız sağlıklı bir şekilde iskeleyi ziyaret ederler.
Covid-19 hastalığının bir türlü önlenemeyen yükselişi tüm dünyada olduğu gibi bizim ülkemizde de devam ediyor. Hala AŞI OLMAYAN bir sürü insanımız var. Bir an önce aşı vurulup maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymak zorundayız. Aksi takdirde bu hastalığı kolay kolay atlatacağımız yok. Havaların soğuması da grip olma riskimizi artırıyor. Dikkat edelim.
Soğuk havaların gelmesiyle birlikte geçtiğimiz gün yağan kar, hem sevindirdi hem de bazı yolları kapattı. Giresun Valiliği’nin verilerine göre Giresun il ve ilçelerinde toplam 60 köy yolunun kapalı olduğu ve yapılan çalışmalarla birlikte 10 köy hanesinin yolunun açıldığı bildirildi. En kısa süre çalışmaların tamamlanıp, kapalı köy yollarının açılmasını umuyorum.
Giresunspor bu hafta Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde Hatayspor’u konuk edecek. Geçtiğimiz hafta deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Başakşehir’e karşı iyi oynamasına rağmen kaybetti. Bu hafta zorlu bir maç bizi bekliyor. Ben inanıyorum ki biz Hatayspor’u yenip son haftalardaki çıkışımızı sürdüreceğiz. Bulancakspor ise aldığı kötü sonuçlarla taraftarlarını üzdü. Bu hafta Bulancakspor evinde Sebat Gençlikspor’u konuk edecek. Umarım bu hafta evimizde galibiyet alırız. Giresunspor’umuza ve Bulancakspor’umuza Başarılar Dilerim.

SAYGILARIMLA…
Hepinize SAĞLIKLI Okumalar Dilerim…
SAVAŞ’ımın Yokluğunun 3907’nci Günü…

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL