Yerel

Görele’de Minikler Olta ile Buluşturuldu

Görele Belediyesi, İlçe Kaymakamlığı ve Liman Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikte minik eller deniz ve olta ile buluştu.

Görele’de Minikler Olta ile Buluşturuldu

İlçenin Liman mevkiinde düzenlenen ‘Minik Eller Deniz ve Olta ile Buluşuyor’ etkinliğinde çocuklarımız hem olta eğitimi aldı hem de deniz kirliliği hakkında bilinçlendirildi. Etkinlikte çocuklarımıza denizde yaşayan canlılar hakkında da bilgiler verildi.
Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, etkinliğe katılarak çocuklara kova ve olta dağıtımında bulundu.
Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, minik elleri bir kez daha deniz ve olta ile buluşturmanın heyecanını yaşadıklarını belirterek, “Sahil kasabası olmamıza rağmen ne yazık ki denizden yeteri kadar faydalanamıyoruz. Belediye olarak yaptığımız hizmet ve etkinliklerle bunun önüne geçmeye çalışıyoruz. Önce sahil bandında yaptığımız çalışmalarla halkımızın denizle barışık olmasını sağladık. Sahil bandımızı deniz sporlarına yönelik hale getirdik. Yakın zamanda Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuzun açılışını yapacağız. Yaptığımız hizmetlere böyle güzel etkinlikleri de ekleyerek, çocuklarımıza çevre ve deniz kültürünü aşılıyoruz” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL