Spor

Görele Genç Kızlar Hentbol Takımı Şampiyon Oldu

Görele Belediyesi Spor Kulübünün alt yapısını Oluşturan Görele Anadolu Lisesi Genç Kızlar Hentbol takımı bölge finallerinde Giresun’u temsil edecek.

Görele Genç Kızlar Hentbol Takımı Şampiyon Oldu

Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Liseler arası düzenlenen Genç Kızlar Hentbol karşılaşmasında Kadınlar Hentbol Türkiye Süper Liginde mücadele eden Görele Belediyesi Spor Kulübünün alt yapısını oluşturan Görele Anadolu Lisesi Genç Kızlar Hentbol Takımı şampiyon oldu.
Görele 13 Şubat Kapalı Spor Salonunda oynanan karşılaşmaların sonunda kupa töreni düzenlendi.
Törene katılan Belediye Başkanı Tolga Erener, mücadelelerde şampiyon olan Görele Anadolu Lisesi Genç Kızlar Hentbol Takımı ile ikinci olan Görele Halil Gürel Anadolu Lisesi Genç Kızlar Hentbol Takımı ve üçüncü olan Görele Şehit Uğur Hancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Genç Kızlar Hentbol Takımına kupa ve madalyalarını takdim etti.
Belediye Başkanı Tolga Erener takımlarda yer alan sporcuları tebrik ederek, Görele Belediyesi Spor Kulübünün alt yapısını oluşturan Görele Anadolu Lisesi Genç Kızlar Hentbol Takımına Gümüşhane’de yapılacak olan Bölge finallerinde başarılar diledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL