Yerel

GiRiB Giresun’da Tanışma Toplantısı Düzenledi

Merkezi Ankara’da bulunan Giresunlu İş Adamları ve Bürokratlar Derneği (GİRİB) Genel Başkanı Kemal Tokmak ve yönetim kurulu üyeleri, Giresun’da BigBag Kafe & Restoran’ da bir istişare toplantısı düzenleyerek, STK temsilcileri, Giresun Üniversitesi’nden dekanlar akademisyenler, iş insanları ve basınla bir araya geldi.

GiRiB Giresun’da Tanışma Toplantısı Düzenledi

Tanışma ve kaynaşmayı amaçlayan toplantıya Başkan Kemal Tokmak’ın yanı sıra İstişare Kurulu Üyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Genel Sekreter İzzet Kaşık, Genel Başkan Yardımcıları Halil Kütük, İbrahim Haliloğlu, Gençlik Komitesi Başkanı Köksal Kütük, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Karagöz, Çetin Hartamacı, Aşkı Duman, Fatih Uzman, Ahmet Temur, Sezai Ayrılmaz, GİRİB Samsun Şube Başkanı Osman Bayram, GRÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazım Elmas, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kurtuluş Yılmaz Genç, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Bektaş, GESOB Başkanı Ali Kara, Gazeteciler Derneği Başkanı Bekir Bayram, Giresun OSB Başkanı Sanayici İbrahim Kara, Giresun Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı ve Makina Mühendisleri Odası Başkanı Muammer Usta, HEGEM Başkanı Dr. Rahman Çakır, GRÜ akademisyenleri İsmail Bayram, Kamil Patan, Bulancak Genç İşadamları Derneği Başkanı Dursun Karahasan, Giresun Ziraat Odası Meclis Başkanı Eyüp Çiftçi, Giresun Kültür ve Turizm Derneği Başkanı İbrahim İlyasoğlu, Özel Sporcular Spor Kulübü Başkanı Osman Şeyranlıoğlu ve basın mensupları katıldı.
Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen etkinlikte bir konuşma yapan GİRİB Genel Başkanı Kemal Tokmak, “Bu gün burada düzenlediğimiz toplantımıza geniş katılım sağlayan STK, Üniversite temsilcilerimiz, iş insanlarımız ve basın mensuplarımızla bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduk. Hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz. Bu organizasyonumuza büyük emeği geçen yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bir dahaki toplantımıza Giresunlu siyasilerimizi davet edeceğiz ve tanışıp kaynaşacağız “ dedi.
“GİRİB olarak hedef büyütmek ve Giresun da dahil bazı illerde de örgütlenmek için Kocaeli Gebze’ de bulunan genel merkezimizi Ankara’ ya taşıdık.” bilgisi veren Genel Başkan Tokmak, “GİRİB’ i kurduğumuz 2015 yılından bu yana siyaset üstü bir anlayışla hiç bir ayrım gözetmeden emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Giresun’ un bürokraside ve bir çok alanda daha fazla söz sahibi olması için de yoğun çaba gösteriyoruz. Bu vesileyle Giresunlu hemşehrilerimizi birlik ve beraberlik içinde olmaya davet ediyoruz “ diye konuştu.
Güzel görüntülere sahne olan etkinlik fotoğraf çekimi ile sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL