Spor

Giresunspor Üniversiteli Gençlerle Buluştu

Giresunspor Kulübü Başkanı Hakan Karaahmet, Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, takım kaptanı Zeki Yavru ve futbolculardan Sergen Piçinciol Giresun Üniversitesinin misafiriydi.

Giresunspor Üniversiteli Gençlerle Buluştu

Giresun Üniversitesi tarafından düzenlenen bahar şenlikleri kapsamında gerçekleştirilen etkinliklere ve ödül törenine katılan Giresunspor, ilk olarak Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can’ı makamında ziyaret etti.Şenlik alanında yer alan standları dolaşan Başkan Karaahmet ve beraberindeki Giresunspor heyeti ardından gerçektirilen ödül törenine katıldılar.

Üniversite öğrencileri tarafından başarılarından dolayı Başkan Hakan Karaahmet, Teknik Direktör Hakan Keleş ve Takım kaptanı Zeki Yavru’ya birer plaket takdim edildi. Program Üniversiteli Çotanaklar standında Kaptan Zeki Yavru ve futbolcu Sergen Piçinciol’nun imza etkinliği ile son buldu.

Giresunspor’un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada :”Nazik ev sahiplikleri için Giresun Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Sayın Yılmaz Can hocamız, Rektör Yardımcılarımız, organizasyonda emeği geçen tüm akademisyenlerimiz ile Giresun Üniversitesi öğrencilerine teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL