Spor

Giresunspor Destek Gecesinde Buluşuyor

Giresunspor’a destek veren ve zor gününde yanında olduğu gösteren Giresunspor sevdalıları bu hafta sonu İstanbul’da düzenlenecek olan gecede bir araya gelecek. 

Giresunspor Destek Gecesinde Buluşuyor

Giresunspor’dan yapılan açıklamada:”GZT Giresunspor’a gelir amaçlı düzenlenecek olan gece 12 Mart Cumartesi akşamı Titanic Business Kartal Hotel’de yapılacak. Geceye sayılı günler kala bilet satışları devam ediyor. Gece bileti satın alarak, Giresunspor’un yanında olduğunu gösteren herkes kulübün sosyal medya hesaplarından kamuoyuyla paylaşılıyor. Son iki maçta üst üste elde ettiği galibiyetlerle süper ligde kalıcı olacağını gözler önüne seren Giresunspor’a katkı sunmak isteyen herkesin yapılacak olan gecemize destek olmaya bekliyoruz.
Son yılların güçlü sesi Öykü Gürman’ın sahne alacağı gece aynı zamanda Giresunspor’un birlik ve beraberliği açısından büyük önem taşıyor. Geceye katılan ve destek olan herkes Giresunspor’un yanında olduğunu tescillemiş olacak. Giresunspor, il ve il dışında yaşayan yaklaşık 2 milyon Giresunlunun ortak paydası ve markasıdır. Bu arma ve markaya bugün sahip çıkmanın tam zamanıdır. Giresunspor sevgisini içinde ve yüreğinde yaşayan tüm iş insanlarımızı, siyasilerimizi, sivil toplum kuruluşlarımızı ve tün Giresunspor sevdalılarını destek ve dayanışma gecemizde yanımızda görmek istiyoruz. Haydi Giresun vakit takınma destek olmak zamanıdır.” ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL