Genel

GİRESUNLUNUN YOL ÇİLESİ MECLİS GÜNDEMİNDE

TBMM Divan Katip Üyesi CHP Giresun Milletvekili ELVAN IŞIK GEZMİŞ, Giresunlu’nun ‘yol çilesini’ meclis gündemine taşıdı.

GİRESUNLUNUN YOL ÇİLESİ MECLİS GÜNDEMİNDE

Genel Kurulda söz alan GEZMİŞ, “Giresunlunun yol çilesi sürüyor” diyerek tepki gösterdi.

Her fırsatta Giresun’un sorunlarını Meclis’te dile getirerek çözüm yollarını anlatan Milletvekili GEZMİŞ, son olarak köy ve yaylaların bozuk yollarını gündeme getirdi.

Karaovacık ile Kulakkaya yaylaları başta olmak üzere tüm ilçelerin içler acısı yollarına dikkat çeken GEZMİŞ, “Önümüzdeki yayla ve fındık hasat sezonu dikkate alınarak yol tadilatlarının bitirilmesi elzemdir” ifadelerini kullandı.

İKTİDAR TEMSİLCİLERİ MAYIN TARLASINA DÖNEN YOLLARI GÖRMELİ

CHP’li GEZMİŞ, 22 yıllık AKP iktidarında Giresun’un altyapısına 70 milyar lira yatırım yapıldığı iddialarını hatırlatarak, adeta mayın tarlasına dönen köy ve yayla yollarının yerinde görülmesi çağrısında bulundu.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL