Spor

Giresunlu Sporculardan 3 Madalya

Giresunlu Sporcular 7. Uluslararası Kick Boks Dünya Kupasında tarihi başarı elde ederek 2 gümüş ve 1 Bronz madalya kazandılar.

Giresunlu Sporculardan 3 Madalya

Ahmet Kaan Karaman ilk defa katıldığı Kick Boks Dünya Kupasında Yıldızlar Dünya İkincisi olarak gümüş madalya,  Büşra Özdemir Yıldızlar Dünya İkincisi olarak Gümüş Madalya, Melek Öztürk Büyükler Dünya Üçüncüsü olarak Bronz Madalya kazanmıştır.

Kick Boks Dünya Kupasında madalyaya sahibi olmanın gururunu yaşadığının altını çizen Kick Boks Milli Takım Antrenörü Fazıl Karaman:” Ülkemize madalya kazandırmanın mutluluğu içerisindeyim. Sporcularımın böyle bir başarı elde etmesinden dolayı çok gururluyum. Bana bu gururu yaşattıkları için teker teker hepsine teşekkür ediyorum. Bu madalyaları Giresun’a armağan ediyoruz. Bizlere desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen organizasyona 52 ülkeden 3100’ün üzerinde sporcu katıldı. Kick Boks Dünya Kupası’nın ilk defa Türkiye’de gerçekleştirildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL