eğitim Genel Yerel

Giresun’da Yönetici ve Öğretmenlere Yönelik Kişisel Gelişim Semineri Düzenlendi

Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü eğitim öğretim hizmetlerine paralel olarak, yönetici ve öğretmenlere yönelik kişisel gelişim faaliyetlerine devam ediyor.

Giresun’da Yönetici ve Öğretmenlere Yönelik Kişisel Gelişim Semineri Düzenlendi

Bu kapsamda, 29 Mart 2022 Salı günü saat 10.00’da Gümrük Müdürlüğü Konferans Salonunda “21. Yüzyılda Okul, Öğrenme ve Öğretmen Anlayışı” konulu seminer düzenlendi.

Cumhurbaşkanlığı Eğitim Politikaları Kurulu Üyesi ve İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özyılmaz’ın konuşmacı olarak yer aldığı seminer, İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu ile il genelindeki okul ve kurumlardan yönetici ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Seminerde, geleneksel okul ve öğrenme ile yenilikçi okul ve öğrenme anlayışının farklılıklarına değinen Prof. Dr. Özyılmaz; İçinde bulunduğumuz 21. Yüzyılda okul-öğretmen-öğrenci ilişkilerindeki yenilik ve farklılıklar, öğrenme yöntem ve araçlarındaki gelişmelerin eğitim öğretim üzerindeki etkileri, yenilikçi düşünen, üreten okullar gibi birçok başlıkta önemli paylaşımlarda bulundu.

Prof. Dr. Ömer Özyılmaz’ın akıcı anlatımıyla paylaştığı bilgi ve öneriler, yönetici ve öğretmeler tarafından ilgi ve dikkatle takip edildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL