Spor

Giresun’da Okul Sporları Judo Müsabakaları Düzenlendi

Giresun 19 Eylül Spor Salonunda Okul Sporları Judo Küçük (Kız-Erkek) Grup Müsabakaları gerçekleştirildi.

Giresun’da Okul Sporları Judo Müsabakaları Düzenlendi

Açılış seremonisinin ardından konuşan Giresun Gençlik ve Spor  İl Müdürü Hasan Bulut; “2 gün sürecek olan Okul Sporları Judo Küçük Kız- Erkek Grup Müsabakalarının hem sizlere, hem ilimize, hem de ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. İnanıyorum ki buradan şampiyonlar çıkacak. Avrupa Şampiyonları, Dünya Şampiyonları, Olimpiyat Şampiyonları. Yeşil ve Mavinin iç içe girdiği güzel Giresun’umuzda sizleri ağırlamaktan memnuniyet duyuyorum. Umarım İlimizde hoşça vakit geçirir güzel anılar ile sağ salim memleketlerinize varırsınız. Müsabakalarda Sporcularımıza, Antrenörlerimize, İdarecilerimize ve Hakemlerimize başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Müsabakalara; Giresun- Ordu- Sivas- Trabzon- Gümüşhane- Bayburt- Rize- Ağrı-Iğdır- Samsun- Sinop İllerinden toplam 129 sporcu katılım sağladı.

Derece elde eden sporculara kupa ve madalyaları Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut, Spor Şube Müdürü Sefa Öztürk, İl Temsilcisi Onur Hıdımoğlu, Teknik Kurul Üyeleri Olimpiyat Oyunlarında madalya kazanan İlk kadın sporcu Hülya Şentürk, Avrupa Şampiyonu Neşe Şensoy Yıldız ve antrenörler tarafından takdim edildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL