Siyaset

Giresun’da Koray Aydın Rüzgarı

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Giresun’da partililere hitap etti: “Millet bizi bağrına basıyor. Miting alanlarında olmayacak kalabalıklarla karşı karşıyayız. Kısacası millet bizi çağırıyor” dedi.

Giresun’da Koray Aydın Rüzgarı

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, partisinin Giresun İl Teşkilatınca bir düğün salonunda düzenlenen üye katılım töreninde yaptığı konuşmada, İYİ Parti teşkilatları olarak seferberlik haline geçeceklerini, üye yapmaya devam edeceklerini söyledi. Ocak ayından itibaren üyelerini aktive edecek bir programı devreye alacaklarını belirten Aydın, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sakın bana sormayın ‘Seçim ne zaman olacak?’ diye. Ne zaman olursa olsun. Askeriyede bir şey vardır, askerleri postalları ile yatırırlar ‘Önemli olaylarda hemen müdahale edilebilsin.’ diye. Herkes postallarıyla yatacak. Kadınımız, erkeğimiz, hepimiz. Aşkla sevdayla çalışmaya devam edeceğiz. Bu kara düzeni hep beraber bitireceğiz. Ne yapacağız, arkadaşlar üye yapmaya devam edeceğiz. Vazgeçmek yok. Yeni katılan arkadaşlarımız etrafından, çevrelerinden, tanıdıklarından üye yapmaya devam edecekler. Bütün eski üyelerimiz seferberlik haline gelecek. Ocak ayıdan başlayarak üyeleri aktive edecek bir programı devreye alacağız. Böylece 500 bin olan üye sayısına ulaşmış bir parti olarak bütün üyelerimizi aktive hale dönüştüreceğiz ve bir destan yazacağız.”

Aydın, profesyonelce çalıştıklarını, şu anda sahayı en iyi kontrol eden partinin İYİ Parti olduğunu kaydederek, “Şu anda istek ve heyecanı zirvede olan yegane partiyiz. Biz gururla geziyoruz. Millet bizi bağrına basıyor. Miting alanlarında olmayacak kalabalıklarla karşı karşıyayız. Kısacası millet bizi çağırıyor. İYİ Parti’nin iktidarına hazır olun değerli arkadaşlar. Seferberliğe devam.” ifadesini kullandı.

Koray Aydın, konuşmasının ardından İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel ile partiye katılan üyelere rozet taktı.

Üye katılım töreninde konuşmasını gerçekleştiren İYİ Parti Giresun İl başkanı Abdulkadir Eroğlu; “Sayın teşkilat Başkanım, sayın milletvekillerim, sayın genel Başkan yardımcım, değerli merkez yöneticileri, sayın ilçe başkanlarım ve sayın basın mensupları, Dün teşkilat kurmaya zorla adam bulurken bugün salonlara sığmayacak partiyi bu hala getiren değerli dava arkadaşlarıma selam ve saygılar sunuyorum. Siz değerli dava arkadaşlarımla övünüyorum iyi ki varsınız. Artık korku duvarlarını yıktınız. Salonlara sığmıyoruz, Sayın kurucu İl Başkanım ve genel başkan yardımcım Ünzile Yüksel başkanımla Partiyi kurduğumuz zaman bütün ilçeleri de teşkilatlandık. Ancak Alucra da parti kuramamıştık. Sayın İl başkanım o günün şartlarında sen dedi Alucra da görev yaptın orada şeflik yaptın başkanım burayı beraber kurarız diye talimat verdi. Derhal sayın başkanım kuralım akşamdan bir emekli memura telefon ettim yarın Alucra geliyorum orada teşkilat kuracağız evrakları teşkilatı hazırla yarın geliyorum dedik. Ertesi gün Alucra’ya gittim o bizim emekli memur arkadaşımız dosya ile bizi karşıladı ve o günün şartlarında evraklar her şey hazır başkanım liste burada hazır buyurun listeye bir bakarım kendi ismim yok. İfadelerine yer verdi.

Başkan Abdulkadir Eroğlu; “Değerli arkadaşlar Giresun AKP İl Teşkilatından bir senede iki bin beş yüz kişi istifa etmiş. O  istifa edenler iki bin beş yüzün iki bini bize gelmiş çünkü bizimde üye sayımız bir yılda 2 bin 500 kişi artmış.  4 bin kişi üyeye ulaşmışız. 16 ilçe 7 belde de tek teşkilatlanmışız. Ben bu vesile ile yeniden bugün aramıza katılacak olan değerli yeni üye arkadaşlarıma hoş geldin diyorum. AKP’den geriye devletten maaş alan yüzde 20 kaldı. Devletten sosyal yardım alan 20 milyon kişi sayın hükümet yetkilileri 26 çeşit sosyal yardım müracaat etmişler. Bu 26 çeşit sosyal yardımla 20 milyon kişiye sosyal yardım veriyorlar. Biz bu sosyal yardım alan kişileri kanunlaştırıp bu 20 milyon kişiyi devlete millete kazandırmamız lazım.

Değerli arkadaşlar Partiyi bu günlere getiren siz salona sığmayan hale bizden önce ki tüm yöneticilere ve şimdiki yöneticilere tekrar huzurunuzda teşekkür ediyorum. Artık Giresun’da İktidara hazırız arkadaşlara” dedi.

Giresun İl Teşkilatınca düzenlenen törene katılan, Toplumsal politikalardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel; “Bu Ülkenin sevdalıları, Giresun sevdalıları, kaderimiz herhalde biz hep toplantılarımız olduğunda yağmurlu günlere denk geldik bereket an önce sevgili Hüseyin vekilim dedi ki daha biz burada kongreler yapmıştık dedi. Her seferinde de katıldılar Allah razı olsun” dedi.

Değerli arkadaşlar,  Ülkenin bulunduğu durum ortada paramızın pul olduğu insanımızın kul edildiği bir döneme denk geldik. 220 yıldır Ülkenin durumundan haberi olmayanlar, saraylarda oturup sokaklardan haberdar olmayanlar, gördüler ki durum onların anlattığı gibi değil hani derler ya nerden bileceksin, bilmiyorlar. Ülkenin halini bilmiyorlar. Gençlerin işsiz olduğunu bilmiyorlar, annelerin, babaların çocuklarına mahcup olduğunu bilmiyorlar,  eğitim dibe vurduğunu, ekonominin sıfır olduğu, adaletin kaybolduğu bir dönemde bu Ülkeye ses bu Ülkeye nefes olmak için İyiler geldi diyen Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel; “ Allah bu İYİ’ yi harekete geçiren yüreği mert, dimdik genel başkanımıza Allah razı olsun.   Biz karlı dağlar aştık, biz çok engebeli yollardan koştuk bunu da başaracağız. Biz diyoruz ki, biz İYİ’yiz Allah iyilerle beraberdir. Biz diyoruz ki İktidar olduğumuzda mazlumu unutmayacağız. Kul hakkını koruyacağız Adaleti eşit vuracağız, hukuku üstün kılacağız, kalbimiz ve dilimiz bir bizim her bu sözün ardında durmayacaksak rahatlıkla söylüyorum Allah nasip etmesin. Zamanı gelecek yönetemeyenler gidecek yönetenler gelecek.” sözlerine yer verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL