eğitim

Giresun’da Halk Eğitimi Merkezlerinin Diktiği Uyku Tulumları Hatay’a Ulaştırıldı

Giresun’da Halk Eğitim Merkezi dikilen 930 adet uyku tulumu, Bakanlığın talimatıyla Müdürlüğün yöneticileri nezaretinde araçla Hatay İline ulaştırılarak, Bakanlığın Talim ve Terbiye Kurulu Daire Başkanı Ekrem Koz’a teslim edildi.

Giresun’da Halk Eğitimi Merkezlerinin Diktiği Uyku Tulumları Hatay’a Ulaştırıldı

6 Şubat’ta yaşanan deprem sonrası İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak deprem bölgesine destek faaliyetlerine aralıksız olarak devam ediliyor. Bu kapsamda Bakanlığın gönderilen ödenekler doğrultusunda deprem bölgesindeki illere gönderilmek üzere il genelindeki halk eğitimi merkezleri tarafından uyku tulumu dikimleri gerçekleştirildi.
Çalışmalar kapsamında dikilen 930 adet uyku tulumu, Bakanlığın talimatıyla Müdürlüğün yöneticileri nezaretinde araçla Hatay İline ulaştırılarak, Bakanlığın Talim ve Terbiye Kurulu Daire Başkanı Ekrem Koz’a teslim edildi.
Müdür Tosunoğlu çalışmalarla ilgili olarak; 6 Şubat’ta yaşanan ve 10 ilimizi etkileyen deprem sonrası tüm ülkede olduğu gibi ilimizde yürütülen yardım faaliyetlerinde Müdürlük olarak aralıksız olarak yer aldıklarını belirtti. Bu çalışmaların bir parçası olarak Bakanlığın talimatıyla ilimiz genelindeki halk eğitimi merkezleri tarafından özel kumaştan uyku tulumlarının dikildiğini ve Hatay’a gönderildiğini dile getirdi. Bu vesileyle deprem sonrası yardım çalışmalarında özveri ve gayretle emeği bulunan eğitim camiasına bir kez daha teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL