Güncel Yerel

Giresun’da Cadde ve Sokaklar Köpüklü Suyla Yıkandı

Temiz çevre temiz bir şehir kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdüren Giresun Belediyesi şehir merkezindeki cadde ve sokaklarda adeta temizlik harekatı gerçekleştirdi.

Giresun’da Cadde ve Sokaklar Köpüklü Suyla Yıkandı

Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından İtfaiye destekli olarak saat 23.30’da başlayan ve gece boyu devam eden çalışmada cadde, sokak ve kaldırımlar tazyikli ve köpüklü su ile yıkandı.

Halkın yoğun olarak kullandığı önemli noktalar olan; Gazi Caddesi, Fevzipaşa Caddesi, Tabaklar Geçidi Sokak, Alparslan Caddesi, Atatürk Lisesi Bulancak Durağı arası, Fatih Caddesi, Balık Pazarı mevkii, Hükümet Konağı civarı ve Topal Sokak 100 kişilik ekip tarafından titizlikle yıkanarak pırıl pırıl hale getirildi.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu yaptığı açıklamada vatandaşın sağlığını ilgilendiren konularda çok titiz davrandıklarını belirterek: “Temiz toplum temiz çevreyle olur. Bu yüzden belediye olarak şehrin temizliğine azami özen gösteriyoruz. Günlük rutin temizlik çalışmalarımız devam ediyor. Ancak zaman zaman da böyle detaylı temizlik çalışması yapmak gerekiyor. Halkımızın daha temiz bir kentte daha sağlıklı bir yaşam sürmesi için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL