Güncel

GİRESUN’DA 5500 METRELİK İÇME SUYU ÇALIŞMASI

Hem suyun halka ulaşması hem de kaliteli su anlamında büyük çaba sarf eden Giresun Belediyesi yeni projelerle yaşanan sorunları gideriyor.

GİRESUN’DA 5500 METRELİK İÇME SUYU ÇALIŞMASI

Bu kapsamda; Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmayla birlikte Teyyaredüzü Mahallesi’nin üst bölgesinde projelendirilen ve Mollaoğlu ile Alınca Sokağı kapsayan güzergahta 5500 metreyi bulan yeni içme suyu terfi ve şebeke hattı çalışması yürütülüyor.

Bu projenin tamamlanmasıyla birlikte bölgede yaşanan sorunun çözüleceği ve ekipler tarafından çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiği bildirildi.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, su sorununu tarihe gömmek için yoğun bir program uyguladıklarını vurgulayarak: “Yaşamın vazgeçilemez kaynağı olan içme suyunu her bireye düzenli ve sürekli bir biçimde ulaştırmak için çalışmalarımızı özveriyle sürdüreceğiz ve şehrimiz genelinde yatırımlarımıza devam edeceğiz. Giresun Belediyesi sınırları içerisinde yaşayan her bireye düzenli ve sürekli bir biçimde ulaştırmak için çalışmalarımızı özveriyle sürdüreceğiz. Eksikliğini hissettiğimiz ve ihtiyaç duyulan hizmetleri bir bir gerçekleştirmenin gayreti içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL