Köşe Yazısı

GİRESUN’A İHANET.!

Giresun için VAHİM olay! Türkiye’nin 81 ilinde Üniversite var. Giresun’da Üniversite olması için canla başla çalışıldı. Sonuç bu mu? Yılda yaklaşık Yirmi Altı Bin öğrenciye eğitim hizmetinde bulunan, 56 birim..

GİRESUN’A İHANET.!

Giresun için VAHİM olay! Türkiye’nin 81 ilinde Üniversite var. Giresun’da Üniversite olması için canla başla çalışıldı. Sonuç bu mu? Yılda yaklaşık Yirmi Altı Bin öğrenciye eğitim hizmetinde bulunan, 56 birim oluşturmuş olan, toplam Bin Sekiz Yüze yakın Akademik Personeli bulunan GİRESUN ÜNİVERSİTESİ’NE verilen değer bu mu? Rektörlüğe verilip hatta tadilat ve FINDIK hizmetinin oluşması için hazırlıklar yapılan bu bina için sorgusuz sualsiz GASP eder gibi ne yapmaya çalışılıyor? Yazıktır bu emeklere, yazıktır GİRESUN’a, İnşallah doğruyu görürler.

Bugün asgari ücret netleşecek mi? Aralık ayının son günlerine girdik. Yeni yıl öncesinde yeni kararların sonuçlanması milyonlarca vatandaşı meraklandırıyor. Bu kararlar arasında asgari ücret 2023 de var. Her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni asgari ücretin belirlenmesi için görüşmeler yapılıyor. İlk toplantısı 7 Aralık, ikinci toplantısı 14 Aralık’ta yapılan asgari ücret pazarlığı için 3. toplantı ise bugün saat 14.00’te Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda toplanacak. İnşallah, hem işçilerimizin hem de işverenlerimizin ödeyebileceği sınırdaki bir beklenti gerçekleşir.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı KE-MAL KILIÇDAROĞLU, 6’lı masanın Cumhurbaşkanı adayına ilişkin, “Kararı verecek olan 6’lı masa, adayımız sizsiniz derlerse elbette ki aday oluruz. Altı liderin ortak iradesine saygı göstereceğiz” dedi. Herkes artık aday olacak ismi merakla bekliyor, umarım yeni yıla girmeden bu ismi öğreniriz. Gelişmelerin takipçisiyiz…

Dünya kupası nedeniyle lige verilen ara bitti ve gözler bu hafta oynanacak maçlara çevrildi. Giresunspor deplasmanda Hatayspor’a konuk olacak, liglere verilen aralar uzun aralar oyuncular için çok önemli ve ayrıca çok tehlikelidir. Umarım ara bize yarar ve Hatay maçından güzel futbol oynayarak sahadan puan veya puanlar alırız.

Bulancakspor Samsun deplasmanından bir puanla döndü. Bu sonuç takımımız için sevindirici, artık bu maçı geride bıraktık, Bulancakspor ligde hak ettiği sonuçları alarak üst sıralara doğru tırmanacaktır. Takımımıza destek verip sahip çıkmalıyız Bulancakspor’a başarılar dilerim.

Pazarsuyu Yıldız Spor Kulübü deplasmanda oynadığı maçta berabere kaldı. Takımımız yakaladığı birçok gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Takımımızın gidişatından memnunum, bu takım ligde çok sürpriz yapıp ses getirecektir. Artık bu maç geride kaldı, bu hafta iyi değerlendirip önümüzdeki maçlara odaklanmalıyız, teknik ekip ve oyuncularımızı kutlar başarılarının devamını dilerim.

SAYGILARIMLA
Hepinize SAĞLIKLI okumalar dilerim
SAVAŞ’ımın yokluğunun 4269’uncu Günü

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL